Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Eilen idiootteja, tänään pedareita

Nyt on oikeesti tosi outoa. Mulla on KiK puhelimessa ja ei mulla taida se nimimerkki olla muualla näkyvissä ku instagrammissa. Tänään alko tuleen joltain mieheltä viestiä. Kyseli mitä teen, miten vanha oon ja mistä oon. Kerroin et joo, oon kemissä ku se että hän on käymässä kemissä. Sillä ei ollu kuvaa, ei kertonu ikää ja kerto vaan, että hän on varattu (miksi otat yhteyttä dude?!) ja että on vaan käymässä kemissä että asuu etelässä. Sit se kysy et miten vanha oon ja ku en kertonu niin se sano että luuli mua 18-vuotiaaksi ja kysy et haluanko lähtä käymään lonkerolla ku oon niin söde. Lopulta ku kerroin, että on tosi outoa randomia kysyä hotelille lonkerolla, varsinki ku sun ikä arvio heittää 8 vuodella. Niin se ilmotti, että hän on yli 30 että ehkä se ei ookkaan hyvä idea lähtä käymään lonkerolla.

Siiis, koska en ollukkaan 18-vuotias niin olinkin liian VANHA? Ois pitäny mennä ja kahtoo et kuka hullu sielä on vastassa ja juua sen rahat ja ilmottaa poliisille että täälä joku pedari yrittää nuoria tyttöjä kaljalle. Ja kuka yli 30 vuotias käyttää sanaa söde? HYI!

Edit// se mies on 41 vuotias ja kirjottelee vieläki mulle. Oikeesti.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply