Subscribe & Follow

Sairasta

Mun hammaslääkäri käynti oli yllättävä. Menin sinne alahampaan kolotuksen takia. Sanoin siitä aina että karkkihammasta kolottaa koska sitä särki aina ku söi jotain kovaa. Se oli viisauden hammas joka pitää poistaa. Sen poisto on ens kuussa jollon poistetaan myös toinenki viisaudenhammas. Ei siinä mut sit se lääkäri huomas vikaa mut random ylähampaassa. Se oli muutamassa kuukaudessa muuttunu mössöksi. Hyi!? 4-5 hoitokertaa ja se on ehkä kunnossa tai sit poistetaan. Käskin poistaa samantien. Hyi. Mä mitään outoa pehmosta hammasta suuhuni halua.

Sen jälkeen hain apteekista särkylääkkeitä ja mietin saankohan sydänkohtauksen ku tuli huono olo ja sydän hakkas heti lääkärin jälkeen. No se yllättäen meni ohi enkä kuollukkaan niin pystyin meneen seppälään surushoppaileen alesta juttuja. Sielä oli toooosi hieno takki mut se koko oli väärä enkä halunnu kokeilla sitä koska sit ois pitäny ottaa huivi pois naamalta ja sit ois ollu rumaa. Mut löysin maailman söpöimmät bikinit!

image

3e kpl niin kunnon söps bikinit kesäksi 6e yhteensä! Meinasin laittaa överiksi ja ostaa keltasetki mut eiei. Ei saa höpöillä. Mut ainaki tulee noita käytettyä kesällä! Kunhan käyn kovalla urakalla siellä salilla.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply