Subscribe & Follow

Hiihtoloma!

image

En kestä tätä lumijääpakkasmeininkiä ennää! Se ainoo päivä ku on pakkasta niin mun pitää liukastella hammaslääkäriin monen kilsan päähän.

image

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ja se päivä ku oon maailman väsynein niin mulla on tietenki aamuvuoro harjottelussa, joka päättyy tänään (!) Ja hammaslääkäri. Tarkotuksena oli mennä myös salille illasta mut en tiiä kykenenkö näin väsyneenä mut jos en mee niin ahistun kämpillä ku mietin että oisin voinu mennä mut en mennykkään :D alkaa hiihtoloma ja kesäsuunnitelmat alkaa muodostuu ihan kiitettävään muotoon. Mä menin eilen nukkuun 9 mut sit ajattelin kesää. Miten istun parvekkeella ihanassa pehmeässä tuolissa ja otan aurinkoo ja nautin lämmöstä ja kuuntelen musiikkia. Niin sit innostuin ja virkistyin ja menin nukkuun uudelleen vasta puol 1 aikaan. Yllättävää että taas väsyttää. (Oikeesti tuohon mun kesäkuvitelmaan liitty myös valkoviini)

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply