Subscribe & Follow

Jääkiekkoa? No ei kait sentään.

Mäpä kerron nyt teille salaisuuden. Tai en tiiä onko se fiksua kertoa tätä asiaa yleisesti ku ihmiset saattaa suuttuakki siitä. Mä vihaan jääkiekkoa, no se ei oo se salaisuus. Vaan se, että aina ku on Suomi- Ruotsi peli niin kannatan Ruotsia. Iloitsen aina ku Ruotsi saa maalin ja iloitsen vielä enemmän ku Suomi ei saa. Asun Ruotsin rajan vieressä ja mua suoraan sanottuna vituttaa suomalaisten käytös. Siis te jotka asutte kaukana tästä rajasta niin ette tajua miten kauheeta se välistä on. Suomi ku voittaa Ruotsin jääkiekkossa niin tietynlaiset suomalaiset lähtee monen kymmenen kilsan päästä saakka riehuun Ruotsin puolelle. Ku me voitettiin mm kisat ’11 niin mitä teki suomalaiset. Meni Haaparantaan riehuun. Poltti ruotsin lippuja, sytytteli tulipaloja, ajo jopa ihmisen päältä ja yleisesti riehu ja tukki koko liikenteen. Sama juttu ku Suomi voitti Ruotsin junior jääkiekossa tänä vuonna. Ei saatana oikeesti mitä käytöstä. Miettikääpä jos Ruotsalaiset tekis saman suomalaisille. Aivan varmasti ne samat juntit, jotka vasta oli riehumassa Hapiksessa suuttuis ja vetäis herneet nenään, että miten ruottalaiset kehtaaki! Alottais väkivaltaseksi ja varmaan seisois haulikko kädessä ampumassa ruottalaisia. Sehän näyttää olevan aika monella suomalaisella se ajatus, että mä saan tehä mitä haluan mut muut ei.

Mut nii, tottakai nyt kannata Suomea ku pelaa pronssista. Tääki on karua. Vihaan jääkiekkoa tosi paljon ja en voi sietää sitä, mutta silti ku se tuosa taustalla soi niin oon aivan innoissani mukana ja saatan jopa huutaa!

image

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tein iltapalaksi itelle uunilohta ja salaattia. Energiajuoma ja siideri siihen vielä päälle niin bueno. Nii ja mullahan palo lattialampusta toinen lamppu. En muistanu taaskaan ostaa uutta siihen niin mun asunto alkaa oleen tosi pimee. Mulla on olohuoneessa kaks lamppua katossa. Tai siis lampun paikkaa. Toisessa on toki lamppu ku systan mies laitto sen. Onneksi. Koska muutenhan oikeesti olisin melko pimeessä. Nyt kynttilöitä sytyttelin kämpille että jos ne vähä valasis.

image

Oon kyllä välistä vähä outo hiippari. Pelkään pimeää ihan älyttömästi ja silti en asenna ees kattolamppua itelleni vaan hengaan pimeessä. Ja tää pimeän pelko on vähä outo. Olin yövuorossa työharjottelusa ja ei siellä vaan pelottanu vaikka aivan pimee talo ja sielä saatto tapahtua vaikka mitä outoa jota ei osannu selittää. Tuli hälytys mutta silti kukaan ei liikkunu. Musta oli tosi kivaa pelotella mun kaveria joka oli kans samassa vuorossa. Menin olohuoneessa verhon taa ja huhuilin ja vaikka se tiesi, että menin sinne niin se silti säikähti. Mut sit jos oon yksin kämpillä lukkojen takana ja on pimeetä niin oon aivan paskat housuissa ja en uskalla ees vessaan mennä ellen laita valoja päälle. Mut nii, tän kirjotuksen alkuperänen pointti oli, että kahtelen jääkiekkoa vaikka vihaanki sitä.

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply