Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Hienostonainen

Mä en valitettavasti jaksa vielä muokata fiksumman olosiksi loppuja Lontoon kuvia ku ne on puhelimessa ja siihen hommaan menee ikuisuus että ne siirtää koneelle ja sit alkaa värkkään kuvamuokkauksella. Niin saatte tyytyä nyt siihen, että kerron teille eilisestä. Heräsin 5.45 ja neljä kertaa sammutin herätyksen. Ja ku seuraavan kerran heräsin oliki se pirun kello jo aika paljon. Soitin harjottelupaikkaan että oon semisti myöhässä. Sit istahin sohvalle ja alkoki tekeen huonoa ja oottelin et jospa heikko olo menis ohi mutta ku se ei ohi menny niin soitin uudelleen että oonki pois tänään. Ja ei. En hakenu sairasloma lappua yhen päivän takia. Vaikka nukuin 7 tuntia yöllä menin takas nukkuun ja nukuin 7 tuntia lisää.

Herätessä ärrältä oli tullu tekstari paketista. Koska maanantaina vein kirpparille tavaraa niin köpötin kirpparin kautta ärrälle.

Ärrällä jonottaessa mun eessä sammalsi ukko turhan haisevana ostoksistaan. Itsehän en sille ois myyny 6 siideriä lisää siihen humalaan mut eipä näyttäny ärrän myyjän persettä kutittavan. Mut mua vähä nauratti herran pukeutuminen yli -10 pakkasessa.
image

Johan se kohta on helmikuu ja sandaali kelit.

Mut anywhore. Hm:n paketista löyty villatakki, uus maxihame ja ihana hattu mitä oon yrittäny ehtiäkki!
image

Hienosto lierihattu!

Muut lähtiki palautukseen koska paketti oli taas kolhiutunu, yllättäen, niin metallikoriki menny aivan littuun.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply