Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Perjantaifiilis

Sen jälkeen ku keskiviikkona tajusin että olin joululoman aikana lihonu 3-4kiloa niin piti juosta salille työharjottelusta päästäessä. Kerkesin vaan kahesti salille tällä viikolla. Torstaina oli hommia ja tänään juoksin suorinta tietä junalle ja kotiin.

image

En oo paras sanoja ku käyn muutaman kerran viikosa vaan salilla mut bitch please. Viime viikolla sinne salille ilmesty nainen villapaidassa. Eikö sieltä vaatekaapista löytyny mitään muuta? Ja sit oon tosi ärsyyntyny siihen et joku innokas nainen tuo lapsensakki sinne. Tai sit ne lapset tulee ite sinne. Ilman kenkiä, ilman sukkia (eli paljas jaloin) ja farkuissa. Kiva että levitätte känsätautinne muillekki ku kulette ilman kenkiä.

Varasin kirppispöydän itelleni, jään varmasti miinukselle tuoton kanssa mutta pääsenpä eroon varmaan ees muutamasta asiasta ja sehän on aina mukavaa. Varsinki ku ostin uuden tuolin!
image

Ohan se nyt hieno perkele!

Ei mulla muuta! Tai oikeastaan se, että pyysin hyvin monta viikonloppu vuoroa harjotteluun niin ei jouda baariin, ehkä.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply mimma 25/01/2014 at 2:08 PM

    Mua oikeesti naurattaa sun ilme ku oot nähny jonku naisen veivaavan kuntosalilla villapaijassa :D Luulis siellä muutenkin tulevan kuuma??

    • Reply Heli 25/01/2014 at 10:54 PM

      Niimpä! Muija sielä veti villapaidasa ja varmaan muuten tuli kuuma :D kaippa sillä sit oli tarkotuksena saada hiki pintaan. Tuli varmaan jo sillä että aukas oven salille ku sielä on aika lämmin aina :D

    Leave a Reply