Subscribe & Follow

Ugly christmas sweater

Yks hienoimmista juttuista mitä sain lahjaks oli bff:n antama lahja. Paketista kuoriutu. Tottakai. Kaks aivan outoa cd levyä, joita kuunneltiin joulupäivänä. Mutta sieltä löyty myös paita mulle! Hieno paita!
image

Oon puhunu boo boolle että pitää joskus tilata ebaystä itelle ugly christmas paita ku ei suomesta niitä kauheena saa. Nyt ei tarvi enää! Bff oli ite mulle pikku kätösin (sillä on oikeesti pienet kädet:D) ommellu paidan!

image

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vedin sen heti joulupäivänä baariin päälleni. Tuo sukkahan oli tosiaan semmonen että sinne sai pudotettua tavaraa. Pidin luurini sukassa illan. Sinänsä en yhtään ihmettele miksi osa ihmisistä 1)tuijotti mua tosi pitkään rintojen kohalta ja 2)nauro mulle jos vaan kehtas ja oli tarpeeks humalassa :D mutta niinku bff sano. Mun tyyliin sopiva. Ei liian överi mut semmonen mitä muut ei päälleen laittais :D thanks boo ♡

Ps. Sanoin tytöille että jos ois isommat rinnat niin pukki tanssis mukana ku vähä vipattais. Harmi että boobsit ja teini-iässä kasvamatta.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply