Subscribe & Follow

Joulupukkiki kävi

image

Ja toi Helille paketteja! En ymmärrä niitä jotka toivoo jotain superkallista. Pleikka 4 esim. Tai mitään muutakaan pelikonsolia, apple paskoja tai muuta kallista. Mä en kehtaa sanoa mitään överiä. Yleensä luettelen kirjoja ja kerron aina että ne saa myös pokkarina. Okei, 10v pikkusisko kysy mitä haluan jouluksi. Vastasin: poikakaveri. Ei yllättäen miestä löytyny paketista :D Tänä vuonna sain lahjaksi imurin josta oon vieläki mielisäni. Edellinen hajos lokakuun lopusa. Sain myös pikku kattilan mitä toivoinki. Jamie oliverin 15minuutin ateriat ja keittiöpuukkoja. Systa osti sushiaterin setin. Ja sen apupöydän joka on mulla datailu forever alone- pöytänä kämpillä :D kaikki mitä toivoinki. Imuria en ees toivonu. Märisin kummille että saatana ku palo siitäki moottori niin se sano että voi ostaa lahjaks mulle uuden. Boom! Huolet ohi.

Kysymys kuuluukin. Miten saan kaikki kamat takas kämpille? Raahaan taas lumisillä kaduilla kädet maitohappoilla koska lumi pakkautuu laukkujen eteen :D

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply