Subscribe & Follow

Ankia talavi

Ku hyppäsin viikko sit junaan Kemissä sielä, tottakai, alko sataan lunta n.tunti ennen ku lähin ulos. Eli siinä vaiheessa ku mä lähen raahaan kahta matkalaukkua on sopivasti jo lunta kaduilla ja sataa koko ajan naamaan. Tiättekö ku vedätte matkalaukkuja lumessa ku se lumi jää siihen laukkujen eteen niinku ne ois lumiaurat? Sit vaan vedätte ja vedätte ku kiire junalle ja kohta vedättekin laukkujen lisäksi viittä kiloa lunta :D
image

Lintsasin tosiaan, pahis, torstaina että lähen aikasemmalla junalla kotiin loman viettoon. Mitä tärkeetä koulusa muka ois :D sunnuntaina kävin jouluostoksilla kummin ja veljen kanssa. Vinkkasin veljelle että haluan jamie oliverin keittokirjan ja sehän sit osti sen samantien ja kysy vielä ennen kassoja että nii siis tänkö sä haluat?
image

Ylivieskassa oli ankeeta. Kotonaki oli ankeeta. Siis sen takia että alko sataan vettä ja lumi suli pois. Joulupäivänä oliki joka paikka aivan kaljamolla, eli kirkkaassa jäässä. Autoilin hurjana leidinä keskustaan baareileen tyttöjen kanssa. Ainoo ongelma oli se, että otin vahingossa väärät avaimet ja just niistä on patteri aivan finito niin oli aika kuumottavaa varttia vaille 3 yöllä baarin pihassa ku koitin saada ovia auki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

image

Se kusipää tikka joka herätti aina kesällä mut käy syömäsä pikkulintujen ruuat. Ja kyllä! Sama tikka ihan varmasti :D kello on 5 yli 2 yöllä. Oon hyvin saanu unirytmim piettyä siinä mitä se oli kouluaikanaki. Eli puol 3 aikaan nukkuun ja 12 aikaan ylös. Moikka!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply