Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Hallo!

Jääny vähä kirjottelu nyt ku lähin kotio torstai aamuna ja muutama viikko sit jäi kamera tornioon ja en oo saanu sitä vielä. Vaikka tajusin nyt että naapurihan käy torniossa aina vähä väliä niin vois kysyä jos se ottais sen mukaansa joku kerta. Oon ihan innoissani joulusta jo! Oon tilannu jo suurimman osan lahjoista. Kaupasta ostaminen on niin kauhian hankalaa niin tilaan netistä.

image

Löin tuossa muutama viikko sit vetoa kunnon juoppolalli ystävän kans että ollaan 2 viikonloppua juomatta ja vasta 23.päivä otetaan jos otetaan. Se joi muutaman lasin punkkua isänsä kans viime sunnuntaina ja mä kävin keskiviikkona juomaan vittuuntumiseen muutaman oluen sämpän kans. Mut muutenhan täsä ollaan nätisti oltu. Jyskistä raahasin kirjahyllyn ja naulakon. Paras idea autottomalta ihmiseltä. Mut nyt kämppä alkaa oleen täysin kuoseissa!
image

Viikonloppuna käväsin kahtoon haloo helsingin keikkaa. En muistaakseni oo sitä aikasemmin nähnykkään. Hyvähän se oli mutta yleisö oli ehkä passiivisinta mitä oon evö nähny. Ihan jäätävää ku kaikki oli ku rautakangen nielassu.

image

Kuulu myös huhua että ois haloo helsinki illalla menny paikalliseen ryypylle mutta en oo käyny paikallisessa nyt muutamaan kuukauteen ja saa nyt nähä millon sinne meen taas ku selvinpäin sinne pitää autoilla. Illan mä harjasin hiuksia. Joo. Hiukset vei illan. En ollu harjannu maanantain jälkeen niitä ja aina suihkun jälkeen pompulalla kii niin melkonen pehko kuten kuvasta näkyy. Vihaan hiuksiani aina talvella ja meen nyt kuhan kerkeen niin tilaan ajan parturiin. Polkkatukan vetäsen. Viimeks kävin parturissa ’10 lokamarraskuussa joten onhan se aikaki :D talvella jää pitkä tukka aina kaulaliinan alle ja vetää päästä ja sit ku ne on auki niin ne änkee pipon alta naamalle ja suu täynnä niitä ja pipo liiskaa ja sotkee ne takkuun niin aika pikaseen vetäsen kohta kaljuksi prkl ku hermot menee :D

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply