Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

One way or another

Täälläpäin on mahatautia menossa. Kaveri oli viime viikon ja nyt harjottelupaikassa on mahatautia jokasella. Oon viimeks tosiaan ollu joskus ’07 mahataudissa ja sillon oksensin kerran. Nyt kourasee vaan mahasta ilkeästi joka ruuan jälkeen niin en tiiä onko ruoka vaan epäsopivaa vai onko se tauti iskemässä. No, harjottelu loppuu ens viikolla, joten voin alkaa sairasteleen ku peruskoulutunnit alkaa ja kukapa sielä jaksaa istua ku nyt on leikkiny lasten kanssa 8 tuntia päivässä.

image

En muista oonko kertonu siitä,miten vihaan autoilijoita. Varsinki niitä pentuja, jotka haluaa leuhkia sillä, että uskaltaa ja muka osaa ajaa autoa. Sitä, että pakko vetää käsijarrua ja kaasuttaa lumisohjossa. Jos jumalauta leikitte sillä autolla niin tehkää se jossain muualla ku keskellä kaupunkia. Ja mä en halua olla sitä näkemässä. Mun mielestä se nyt on vaan lapsellista ja naurettavaa leikkiä sekä omalla hengellä ja toisten ihan vaan näyttämisen halusta. ”Oon niin cool”

image

Jaksoin perjantaina käyä ostaan itelle tyynyjä! Ja koska mua ärsytti melkein kaikki mun tyynyt niin ostin 3 tyynyä ja 2 sisätyynyä. Ois tietenki voinu käydä ne ostaan vasta ku on käyny ruokakaupassa. Koska se säkki mihin se myyjä ne jyskissä työnsi oli semmonen jätesäkki kokonen jonka jouduin heilauttaan olalle ja sitä raahaan kylillä ja sit meneen cittariin. Jouduin jopa ottaan kärryn sitä varten että oli se säkki mukana. Mut hei, onneks oon niin aikunen, että mulla on avaimissa semmonen läpyskä jolla saa kärryn :Dimage

Mulla oli aamulla harjotteluun meno 5.30. Kävelin ja ei ollu yhtään ees kylmä. Datailinki hieman kävellessä ilman hanskoja. 10 aikaan iski kuitenki joku jäätävä viima joka tappo mun varpaat vaikka oli villasukatki. Polvetki jostain syystä jääty ja pää. No okei, unohin pipon kotiin, mutta en prkl kyllä huomenna unoha. Mutta jee, kohta on jo joulu! Luntaki kivasti sato tänään vaikka huomiseksi luvattiinki jo vettä:D Mutta oishan se kiva jos se lumi pysyis maassa ku on valosampaaki. En tykkää siitä ajasta joka on syksyn ja talven välissä. Se millon on surkiaa ja sataa ja lehdet on muuttunu mustan ruskeiksi maassa ja kaikkialla on vaan ankeen pimeetä.

Koitin tänään laittaa lampun kattoon. Onnistu siihen saakka mainiosti kunnes työnsin käteni työkalupakkiin että löytäisin oikeen ruuvarin. ”MIKÄ VITTU TUOLLA ON SAATANA!!” ja sen jälkeen juoksin lavuaarille ku sormesta tursus verta niinku never before. En muuten oo nähny minkään mun haavan vuotavan niin pahasti ku tänään ku työnsin sormeni puukkoon jonka kotiväki toki terotti. Ihan vaan, jos joskus tarvin kunnon puukkoa jolla vois vaikka suolistaa eläimen. Anteeksi mielikuva mutta ku se on niin terävä:D Koitin sit mennä pöydälle seisoon että saan sen lampun kii mutta ku toisessa kädessä oli kauhee tuppo ja pöytä asteltu niin että se lamppu osu koko ajan mua kaulaan niin en saanu niitä helkkarin johtoja ja lopulta menetin hermoni ku sormiki tykytti koko ajan. Istun datailuvalossa.

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply