Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Still I sit here where you left me alone/ My feet in the water, feet in the water

Koska muutin eilen (oon vieläki superkiitollinen avustajille ja varsinkin neean iskälle joka tuli mua tuntematta auttaan) niin en voi vielä tehä toivepostausta (eka toive!) enkä myöskään esitellä mun ihanaa uutta asuntoa. Vaikka se nyt onki melkein jo valmis. Olin eilen 7 aikaan illalla yksin vihdoin ku olin vanhalta kämpiltä hakenu ruuat kaapista niin siitä 4 tuntia miinus tietenki Holmes NYC niin olin saanu jo melkein kaiken kuntoon. Ainoo, että ku edellinen asukki vieny kaikki verhonipsut niin oli ankeeta istua kämpillä ilman verhoja. Mutta tänään sain nekin joten oon laittanu verhot ja vaatteita yritän työntää kaappiin nätisti kans. Ja niitä purkaessa muistin että en oo muistanu näyttää mun kahta ainoaa ostosta jotka ostin virosta! Ja toinen on ihan ultimate lemppari!

Bershkasta ostin paidan josta kuultaa läpi mutta tuo takaosan reikämeininki oli kiva. Maksoin tästä jonku 9e ja pidin heti samana iltana baarissa. Ainoo että pidin tän paidan kans mun yhtä hapsujakkua ja ku otin sen jakun pois niin ne oli hinkannu ihteensä toisiinsa ja paita sähkösty niin paljon että liimautu mun vartaloon kii ja oli vähä häiritsevää ku muutenki kuulsi läpi ja sit se imeyty mun ihoon kii niin että kaikki möykyt varmastikki näky :D

image

Mut mun lemppari! Mä ostin aivan rakkauskarvahuivin primarkista viime vuonna Birminghamista joskus marraskuun lopussa ja Brightoniin mennessä hukkasin sen. Varmaan olin liian kiinnostunut siitä Channing Tatum näkösestä jätkästä kenen kans vähä pusuttelin. No mutta nyt kuitenkin stradivariuksesta löyty just samanlainen! Vaikka hintaa oliki 16,99e niin oli pakko ostaa se. Harkitsin hyvin kauan myös valkoisen ostamista tai toisen mustan ostamista, koska hukkaan kuitenki ellei joku pölli sitä :D

image

 

Nyt kuitenkin jatkan vaatteiden purkua. Peili lojuu kans keskellä mattoa ja mietin mihin sen laittaisin ku aikasemminhan se loju vaan seinää vasten lattialla ku istuin siinä ja meikkasin mut nyt en tiä onnistuuko. Niin ja paras. Mun imuri on kolme vuotta vanha. Mutta sitä ei esim viime vuonna käytetty ollenkaan ku olin sielä briteissä. Nyt se on toiminu sillon ku huvittaa. Eka se päästi pörisevää ääntä eikä lähteny päälle niin että se imis paskat sisään. Nyt kuitenki se on toiminu täydellisesti koko ajan. Jätin sen sen takia vanhalle kämpille että ku meen tänään siivoon niin voin imuroida ja pestä lattiat. Tietenkään se ei päästäny ees sitä ärsyttävää pörisevää ääntä. Se ei päästäny mitään ääntä. Potkasin sitä ku ärsytti ja karjasin toimi mutta voitte varmaan uskoa että ei se toiminu. Nyt se lojuu sielä lattialla vieläki että haen sen huomena. Rangaistus sille istua siellä pimeässä tyhjässä asunnossa ja odottaa uuteen kotiin pääsyä. Paree sit toimia täällä!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply