Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

3 päivää!Jännää!

Käväsin tuossa pitkästä aikaa Torniossa viikonloppuna. Oli kyllä hauskaa vaikka vaimo oliki aika humalassa ja ite hengailin puolet ajasta yksinäni mutta tapasinhan mä tosi ihanan miehen hei! Se oli niin ihana että oli jo naimisissaki. SAM_0283Vaimo ei oikein osannu kohistaa kuvia ottaessa mutta hyvin nämä silti tänne kelpaavat :D Kuumettahan mulla oli kans viikonloppuna. Suunniteltiin vaimon kans lontoon matkaa. Ku mähän oon sinne enivei menossa aika varmaan jo tammikuussa, synttärilahja itelle ja näin. Ja jos käväsis hiihtolomalla espanjassa jos saa halvalla lennot ja jos kavereita saa mukaan.
SAM_0285Pitäs alkaa ehtiin muuttolaatikoita ja pakkaan. Vois alottaa pakkailun jo tällä viikolla ennen ku keskiviikkona lähen systalle ja torstaina lennän aamulla bff:n luo. Mun kämpillä on niin kylmä, että mun salaatti otti osumaa ikkunalaudalla. La-su yönä tuuli niin, että en saanu nukuttua, koska ikkunat paukku ku ne on vieläki auki. Enää muutama viikko tätä asuntoo! Pitääpä muistaa ottaa passi ja korvatulpat mukaan lomalle. Harmi etten kerenny korjauttaan puhelimen kameran linssiä ennen lomaa, mutta on mulla onneks toi pokkariki.
image

Oli taas opettajan kans vähä ongelmia. Se suositteli lukeen älä lyö lasta nettisivuja. Se kait luulee että pahoinpitelen lapsia aina ku kerkeen. Ei tässä enää voi sanoa muuta ku vittu se oikeesti vihaa mua. Ei varmaan kannata oottaa työharjottelusta 1:stä parempaa numeroo ku se mut arvostelee. Tietenkin voisin huomauttaa tuosta opettajan käytöksestä jollekki, mut mitä se auttais. Vähä tuntuu, että eipä ne taija koululta uskoa vaikka kertoisin ja ois todisteitaki.

3 päivää enää kotimaan matkailuun ja Viron reissuun! Pitäsköhän paluumatkalla ottaa buffet laivalla. Ku sit pitää alkaa jo sievästi tissutteleen boo boon kans ja raivoon miehistä ja elämästä. Harvemmin tulee käytyä virossa ja eteläsuomessa muutenki ku se on vähä sama ku lentäis jonnekki kauemmas. Junamatkaki kestää lauantai yönä takas kämpsylle helsingistä yli 11 tuntia niin jos lentäisin sen 11 tuntia jonnekki suuntaan niin oisin hitto indonesiassa saakka. Ai nii! Olin aikunen ja ostin huonekasvin siwasta! (Koska se oli alessa:D)

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply hannnnnnn 15/10/2013 at 10:22 AM

  Äh pakko kysyä! Oot kirjoitellut paljon ja oon selannut noita vanhoja juttuja läpi. Olisiko mahdollista tehdä koostepostaus jossa selvität uteliaalle näitä ulkomailla vietettyjä asumisvuosia? ;) Profiilin kuvauksessa lukee että muutit britteihin, aiemmin oli muuttoa Norjaan, nyt olet Suomessa… Vieläkö ikäkriisi painaa(kuinka vanha olet?), mitä hommia teit asuessasi muualla ja mitä on seuraavaksi suunnitelmissa?:))
  -hanna

  • Reply Heli 20/10/2013 at 10:23 AM

   hyvä idea! ollu vähä nyt juttuaiheet hukassa niin tuostahan saa kirjoteltua! :D loppu ikäkriisi vähäksi aikaa ku alotin ton koulun mut eiköhän se viimestään tammikuussa taas iske ku täytän (ei kerrota tätä muille ;D) 26! :D

 • Reply hannnnn 23/10/2013 at 5:53 PM

  Kiva jos idea nappaa:)
  Ja hah kiva kuulla, samana vuonna olen siis syntynyt:)

  • Reply Heli 25/10/2013 at 5:55 PM

   Aina saa ehottaa postausideoita :)

  Leave a Reply