Subscribe & Follow

Ongelma

Tosi hauska juttu. Mun tuuletusikkuna ei mee kii ja se on semmonen jossa ei mitään verkkoa oli. Sehän ois jo luksusta. Eiei. No sit ku pitää yötä päivää auki ikkunaa millon kokonaan auki, millon raollaan. Niin tulee mäkäräisongelma. Huomasin asian viime yönä. Kah, yölampun valossa oli vitusti paljon mäkäräisiä. Eihän se vielä se ongelma ollu.

image

Sit se oli ongelma ku tajusin saman määrän olevan myös pöydän alla ja sivussa. Sain kaikki tapettua hakkaamalla niitä märällä pyyhkeellä. Mut aina niitä ilmesty vaan lisää ja siinä vaiheesa olin jo väkivallalla vääntäny ikkunanki kii. Mistä näitä oikein tulee!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

image

Kunnes puolen tunnin tappamisen jälkeen satuin kahtoon katon rajaan. Mitä hittoa ne tuolla tekee! Ja miten mä pääsen sinne!

image

Onneks ei ollu kukaan näkemäsä ku hypin märän pyyhkeen kanssa jättisängylläni (pomppi muuten hyvin!) Ja hakkasin katon rajaa. Mut hei! Puolta tuntia ja 1000 mäkäräistä myöhemmin mun yölamppua kiersi vain kaks enää!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply