Subscribe & Follow

Se turha päivä postaus

Mun pitäis lähtä kirjastoon tohon 100metrin päähän hakeen pari koulukirjaa mutta kohta alkaa mastercheffin uusinta ja se on nähtävä ku eilen taas nukkuin sen yli. (Ainoa vaan että se kirjasto sulkeutuu vartin päästä niin en taija ees keretä eli pakko huomena tai tulee ankia viikonloppu.) Tilasin hmltä paketin tuossa joku aika sitte. Miettikää! En oo ostanu vaatteita kesäkuun jälkeen! Tai tilasin ne campbellin kengät mutta ku ei aina muista hakee niitä postista. Niin ne sit vähä jäi ku lähin kotio ja muistin junassa et ne kengät taitaa lähtä tänään takas. No mut nyt ymmärrän myös sen, että mulla on muutama kenkäpari niin ehkä mä en tarvikkaan niitä.

image

Mutta tilasin hmltä alusvaatteita, niitä tarvii aina ja koitin tilata itelle uutta muhkeeta villapaitaa mutta paita mikä mulle paketista tuli oli jotain aivan muuta. Se oli painavaa surkiaa kudosta joka on varmasti kylmä talvella joten en halunnu ees kokkeilla sitä. Haluan semmosen kevyen ja muhkean valkoisen villapaidan jota voi käyttää hameiden kans, niin että se hame on tiukka ja villapaita iso muhkea ja löysä. Mulla oli semmonen villapaita mutta sekin on kadonnut. Mä en ymmärrä mihin multa katoaa tavaraa. Myös yks toinen villapaita kadonnu. Ja tonne mun komeroon katos nyt mun uudet satiinihousut joissa saattaa vielä olla hintalappuki ku en kerenny käyttään niitä ennen katoamista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mut tilasin myös uudet korvikset! Ne oli hienot!

 

image

Niin ja muut mitä mulla on kadonnu niin vatkaimen vispiläosat. Siis se ite vatkain oli paketissa mutta oon pakannu vispilät toiseen pakettiin ja juuri se laatikko on vieläkin hukassa. Sielä laatikossa on niitten vispilöiden lisäksi mun voileipäkone ja aika varmasti myös pannulappuja joita mulla oli ennen muuttoa joku 150kpl ja nyt on kaks. Niin ja yks semmonen isompi asia joka on hukassa on silityslauta. Miten hukkaan voi ihmisen kokonen asia mennä? Mutta vatkaimesta tuli mieleen se, että teki yks päivä hyvin paljon mieli suklaakakkua. Tarkemmin sanottuna mutakakkua. Mun piti juosta kipittää siwaan ostaan pakasteesta mutakakku ja vaniljakastiketta. Luulin tekeväni vähän kastiketta mutta ku käsin vispasin sen niin sitä tulikin vähä enemmän ku luulin plus että otin puolikkaan kakusta. Sitä ei ihan tullu syötyä kokonaan. Parin lusikan jälkeen muistin taas miten ällömakeeta tuo oli ja alko oksettaan ja oksetti vielä seuraavana päivänäki se makeus. Mutta silti söin loput heti seuraavana päivänä.

image

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt tekee taas mieli suklaakakkua joten otin pakkasesta kakun lopun osan ja vetelän sen tässä illan kunniaksi. Ihan vaan sen takia, että mun pirkan perunat oli homehtunu (?) enkä jaksa lähtä kauppaan ostaan perunaa ja tomaattia. Saa niitä myöhemminki. Syön kakkua nyt.

Ps. Ainaki Ahmed tykkää mun kuvista. 19 eri kuvasta.
image

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply s 30/08/2013 at 12:08 PM

  Pakko kommentoida et sul on kyl huippu blogi..:) Ja tosta et ainakin Ahmed tykkää niin on sekin parempi kun oma äiti, joka tykkää JOKAISESTA kuvasta..:D

  • Reply Heli 30/08/2013 at 6:45 PM

   Kiitos :) No mut ainaki sun äiti tykkää sun kuvista :D mulla ahmed vaan tykkää:D

 • Reply K. 07/09/2013 at 6:49 PM

  Et sitten ääliö muista että annoit silityslautas mulle ku muutit? :D

  • Reply Heli 07/09/2013 at 9:07 PM

   MITÄ!:DDDDDDDDDDD MÄ TURHAAN EHTINY SITÄ SAATANA JA SE ON OLLU SULLA KOKO AJAN:D:DDDDD

  Leave a Reply