Subscribe & Follow

Taivaanrannan maalari

Tämä tarina kertoo siitä minkälainen mä oon. Tämä kuva on Kemissä olleen satama open airin jälkeen.

image

Mulle riittää että nousen tuolista ja kopsasen vahingossa pöydän kulmaan jalkani. BUM! Kauhee mustelma seuraavan viikon jalasa. Näyttää melko paksulta kyllä reisi mut noh. Miettikää ku saan jo pienestä tökkäsystä jo kauheen mustelman niin miten käy ku kiipeän katolle?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SAMSUNG CAMERA PICTURES No siis olihan sielä hienoa! Saatiin Jonnan kans paljon hienoja kuvia ja maisematki oli hienoja. Pieniä iloja.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES Ja ei, en ollut humalassa. Lukekaa vaikka qstock postaus niin tiiätte mikä se munlainen humala on.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ne pienet ilot muuttu vähä ku tultiin pois katolta. Ku olin sisäpuolelle tulossa ku sinne katolle mentiin sisäkautta niin kappas ku valot oli jo sammunu käytävästä ja en nähnykkään niitä kahta porrasta siinä oven takana. Otin liian ison harppauksen ja tipuin pari porrasta ja nilkka väänty täysin nurin ulkosivulle. Jauh! Siihen kasvo iso patti ja oli ihan superkipee tosi kauan ja kävin koulun terkkarillaki siitä ja se työnsi mulle voltarenia. No tästä katolta tippumisestahan on nyt yli kaks viikkoa ja mun piti pitää omaksi iloksi tällä viikolla korkokenkäviikko. KU oon käyttäny koulussa JOKA PÄIVÄ ERI KENKIÄ jee! Ihan vaan tiedoks kaikille jotka itkee mun kenkämäärää. Niin käytänpä niitä! No tää vammajalka nyt vähä estää tätä ideaa. Laitoin tiistaina ihanat nilkkurit jalkaan ja jalka ei tykännykkään siitä asennosta ja en voinukkaan laittaa kauniita naisellisia mokkanilkkureita vaan piti tyytyä euron poikien hm tossuihin. Tästä tilanteesta suuttuen soitin ajan päivystykseen ja kolme tuntia siitä soitosta olin läpäissy hygieniapassi testin (kait, en oo kysyny tuloksia mut hei toivoa saa aina!) ja käyny lääkärillä, röntgenissä ja eksyny kahesti ja saanu aircastin nilkkaani. Jota mun pitää käyttää 2-3 viikkoa. Eli se niistä korkokenkäviikoista.

image

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ja mikäs tässä on pahinta. Se että tuohon jalkaan ei mene ees naiselliset balleriinat vaan mun on pakosta käytettävä niitä poikien kenkiä:D Ellei sit consu mee. Pakotan sen meneen.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply