Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Back in business!

Tää on semmonen testipostaus ku en oo varma osaanko enää mitään tietokoneella :D Kaveri lainas, ihana ku on, mulle miniläppäriään siksi aikaa että saan koululta koneen kuhan se alkaa viikon päästä. Oma kone kosahti jo joulukuun alussa ja oon mä pyytäny pariltaki että voisko kahtoo ja kummatki on luvannu mut jotenki en saa aikaseksi raahattua Ouluun saakka sitä konetta. Onhan mulla hei melkein se sata kilsaa sinne. Ja tässä koneessa on ubuntu niin aivan raivona käytän tätä ku en tajua mitään :D

blogiin Käytiin Jonnan kanssa pari vkoa sitte jo kahtoon Jukka Pojan keikkaa Torniossa twin city festareilla. Alkuilta oli mukavan lämmintä ja aurinko paisto ja se keikka oli ulkona lavalla niin tottakai just sillon keikan aikana alko sataan melko pahasti vettä ja joka paikka kastu. Tukka kihartu ja liiskautu päätä myöten ja meikit valut. Heti ku lähtiin sisälle niin veden tuloki loppu :Dblogiin2Päätin nyt että alan pitään enemmänki mun mekkoja. Ehkä ne on kuitenki ostettu käytettäväksi. Plus löysin vihdoin ton mekon alusmekonki niin voin taas käyttää sitä. Vihdoin ku sain vaatteeni pois lattialta kaappiin. Ja oon mä sit kuitenki ruskettuneempi mitä oon kuvitellu. En sit tiiä missä vaiheessa sain tummemmaksi ihoni. Noilla käsiläskeille voisin kyllä tehä jotain:D

jukka

Jukka Pojan keikka oli kiva. Ois voinu kyllä soittaa enemmän vanhaa tuotantoa, koska se uus tuotanto on suoraan sanottuna aivan kauheeta. Alkaa olla melkein yhtä kauheeta ku Petri Nygårdin setti. En tiiä näkyykö tuo kuva teille samanlaisena ku mulle täsä koneella. Jotenki vääntyny. Nyyh.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply