Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Kotona

Saavuin viime keskiviikkona suomeen. Oli taas vähä liian rankka lento. Ootin mun superlaukkujen kans kentällä 10 tuntia. En nukkunu yhtään enkä juonu ees energiajuomaa. Kahtelin bonesin kasikautta neljä jaksoo. Laukkujen yhteispaino oli pari sataa grammaa vaille 50kg. Voitte kuvitella mun ongelmaisen junamatkan:D

image

Heti ku pääsin koneeseen vaivuin uneen. Heräsin tunnin päästä ja se saakelin lentokone oli vieläki gatwickin kentällä. Jatkoin nukkumista ja ku heräsin niin just ennen nousua kahtoin kelloa. Lento oli tunti, 10 minsaa myöhässä. Ei siinä mutta olin laskenu että kerkeen junaan jos lento ei myöhästy varttia enempää. Vielä vittumaisempaa oli ku kukaan ei oikein kertonu kauanko me ollaan myöhässä tarkalleen eikä ees syytä miksi oltiin. Vielä sekin että otin norwegianin lennon koska ne kovasti mainosti että tuolla lennolla on wifi ja uu bebe ku menin koneeseen niin ne ilmotti että ei se toimi sorge.

image

No hv vaan teille. Olin aivan kyrsiintyny mutta mä nukuin koko lennon. Joutuin oottaan junaa ja vaihtaan tampereella ja oottaan sieläki tunnin. Olin aivan nälissäni ja väsyny ja kyrsi niin olin niin mielisäni ku pääsin lopulta kotiin 12 aikaan yöllä ja mulle oli ostettu parasta mikropitsaa evö!

image

Nomnom. Nyt kärsin siitä ku on liian kuuma ja kello on jo 12 yöllä.

Ja vaikka palasin jo melkein viikko sitte niin en oo saanu ees tyhjennettyä laukkujani. Jotain pyykkejä saanu vietyä pesuun :D tai hei! Kävin mä tekeen vuokrasopparin ja ostaan sängyn!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply