Subscribe & Follow

Asioita joita vihaan briteissä.

Jälleen tämmönen ei-niin-vakavasti-otettava vihaan postaus. Ihan vaan sen kunniaksi että mä makoilen tällä hetkellä Pariisissa auringon alla ja flirttailen verestävällä silmälläni ihanille ranskalaisille miehille. (Todennäkösesti nukun hostellilla)

Miehet. Voi elämä, niistähän vois puhua vaikka kuinka paljon. Mutta brittimiehet. Vihaan niissä sitä, että ne on niin naisellisia tai muuten vaan vähän tuota..outoja. ”Voi ei, mulla on silmäpussit!” ”Pakko laittaa silmänympärysvoidetta ku näytän niiiin väsyneeltä!” EIkä muuten ollut ees homo. ”Olen 31 vuotias pian ja asun vanhempieni kanssa ja hoidan koiria työkseni”. Mitä?

Juomiskulttuuri. Ainaki mitä oon tavannu ihmisiä niin ne tarjoo mielellään ja kyllä juo mutta se, että jos humallutki niin ei!Kamalaa!Miten kehtaatki mennä humalaan vodkasta! Pieni järki käteen pliis. Jos juo alkoholia niin voi olettaa että jossain vaiheessa sitä on humalassa. Mutta osalla briteistä tämä on suuri ihmettelyn aihe. Miten voit olla kännissä kun joit rommia?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ruokakulttuuri. Ruoka on ruskeeta ja paistuu ruskeelta. Lapsille syötetään huonoa ruokaa. Paras esimerkki oli ku kuulin, että lapselle tehtiin lounas kouluun. Täällähän ei kaikilla ole kouluruokailua. No, voisi kuvitella, että vanhempi tekee fiksun lounaan mukaan niin hahahaha. Tämäpä äiti oli tehnyt ”herkkuleivän” lapselleen. Valkosta pullamössöleipää (joka oikeesti on ihan hyvää mut mä syön itekki huonosti) ja sen leivän sisään oikeeta voita ja suklaalevitettä, ei siis mitään terveellistä nutellamaista maapähkinä mössöä vaan ihan  suklaata. Ja sinne väliin SIPSEJÄ. SE ÄITI TEKI SILLE LAPSELLE LOUNAAKSI SIPSILEIVÄN!MITÄ!?

(Kaipaan perunaa.)

Pukeutuminen. Oikeesti nyt. Jos talvella on pakkasta se pari kolme astetta niin sillon laitetaan talvikengät ja talvitakki. Ei niitä shortseja ja balleriinoja (joita mäkin kyllä käytän mutta tajuan että tulee kylmä) ja sitten kun on +20 astetta lämmintä niin sillon ei laiteta karvakenkiä ja toppatakkia. Talvi ja kesävaatteet menny sekasin.

Teennäisyys. Tästäki voisin puhua vaikka miten paljon. Vihaan sitä suomalaisissakin. Mutta täällä se on vielä pahempaa. Semmonen teennäinen jutustelu ja toisen kuulumisten kysely joka tehään vaan ”kohteliaisuudesta”. Aivan sama vaikka vastaisit että ajattelin ryöstää huomenna pankin niin todennäkösesti kysyjä vaan sanois hymyillen joo, no hyvä juttu.  En jotenki ajattele tätä tapaa kohteliaana jos toista ei kiinnosta yhtään toisen jutut tai vielä parempi että jos ei oo koskaan ees tavannu koko tyyppiä.

Tästä päästäänki hyvin siihen että miten iholle toiset ihmiset tulee briteissä. Heti aletaan halaileen ja kosketteleen ja yh. Vihaan semmosta. Hyihyi läheisyys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yleiset vessat. Siis ku kaikissa ei ole vessapaperia vaan semmonen lautasliina meininki. Semmosia pikkulappusia ja niillä pitäs perse pyyhkiä. Siinäpä revit viiskyt paperilappua että pääset joskus pois sieltä vessasta.

Ihanaa päästä Suomeen jossa ihmiset on oikeesti kiinnostuneita toisistaan, niistä jotka tuntee ja joista välittää. Ihanaa päästä Suomeen jossa on ihan ok että jos oot juonu pullon vodkaa niin saatat olla myös humalassa siitä eikä kukaan pahota mieltään. Ihanaa päästä kotiin ja saa oikeeta ruokaa joka ei ole vain ruskeaa.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply