Subscribe & Follow

Essexin yössä, iltoja jota ei unohda vaikka niitä ei muistakkaan.

Viime lauantaina kävin Shardissa ja sit metrossa istuin ja mietin et tekispä mieli lähtä vähä ulkoileen. Pikaset juttelut Pirin kanssa ja sovittiin et kahtellaan illalla euroviisuja ja tissutellaan sievästi ja lähtään sitten Loughtoniin, Essexiin illasta. No ei se ihan sieväksi jääny, mut millonpa se nyt jäiskään!

Varsinki ku muistin että join aina vaihdossa ollessa lightly sparklingia ja mietin kaupassa että olikohan tuo hyvää vai joinko vaan sitä halvan hinnan takia. No kävi, että join sen hinnan vuoksi sitä:D Tuo 1,5litran n.8% pullo makso huimat 3euroa!

20130518_190817 Mut uudet jättilasit pääsi oikeuksiinsa. 20130518_191451 Ja mitäpä tästä illasta vois kertoa. No Kahteltiin viisuja ja meikähän rimputteli numeroihin ja äänestin pikku hiprakassa:D Ei keretty kahtoon äänten laskua loppuun ku Pirillä oli kiire ulkoileen. Mutta hyvä vaan ettei katottukkaan ku oisin vaan hermostunu ku pitkäveto meni pieleen. Juotiin metrossa pullo kuoharia. Saatettiin juoda sitä myös baarin (klubin) eessäkin. Niin poke ei päästäny sisälle meitä! no oltiinhan me vähä tuiterissa että ei siinä:D Mut käveltiin sit vaan toiselle puolen tietä ja mentiin toiseen paikkaan. Hyvä että mentiinki sinne koska sinne ei ollu ees sisäänpääsymaksua. Valomerkin jälkeen jäätiin hengaileen kahen pojan kans pihalle ja ne yritti johki kämpille meitä mukaan jatkoille. Se oli jonku indian duden kämppä ja sit ne kävi hakeen kaupasta absolut vodka pullon juomaksi ja kauheena esitteli että kahtokaa ku tää on RUOTTALAISTA!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Niin? Me ollaan suomalaisia.”20130518_223820

Ja mulla oli varakengät mukana semmosessa jäätävässä oranssissa reikäsessä muovipussissa. Ja muut kamat oli taskuissa niin olin aika köyhän olonen pussini kanssa:D Niin tää indian dude alko aukoon aika rankasti päätään mulle ja mulla taas napsahti ja karjuin sille yhesä vaiheessa suomeksiki sielä pihalla ja sit heilahti jo korkkaripussi ja siinä vaiheessa ku kengät painaa monta kiloa ja mä heilautan humalassa niin johan kosahtaa. Siinä vaiheessa Piri oli että lähtäänkö ja mä marssin taas saatanan vihasesti taksiin ja käskytän kuskia ajaan pois.

Ja mullahan on se juttu aina humalassa että en vaiha vaatteita enkä pese meikkejä. En ees syö. Meen vaan suoraan nukkuun. Tai sit saatan datailla monta tuntia keskellä yötä ja kahtoo youtubesta videoita. What. Siis tuo vaatteiden pois otto(kuuluko tuo yhteen, poisotto?)  on varmaan hankalinta mulle humalassa. Sunnuntainaki heräsin mekko päällä ja kylläpä paino mukavasti selkään iso rusetti. Mähän Torniossa saatoin herätä ihan kaikki vaatteet päällä. Pipoki vielä päässä:D Ainoo mitä otan varmuudella pois niin kengät ja sukat. En tykkää jos jaloissa on sukat:D20130523_105126Kävin tuossa yks päivä ostaan uudet kengät, nää ruudulliset rakkauskengät jäi wesstfieldin roskikseen. Mut kahtokaa miten siistit kengät pukumiehellä oli! Siinä se istu hienosti puettuna ja kah!NIITTIKENGÄT! Voi ku munki mies ois sit tommonen.

ps. Oon laihtunu tammikuun jälkeen melkein 5kg! Jauu!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply