Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Auringon alla vappuna

Mun vappu on sitä että otan aurinkoa ja hengaan. On kyllä simaa ja voisin sitä nauttia hiukan lounaan kanssa tässä pian. Nyt kuuntelen Robinia. Vaikka en tykänny sen ekoista biiseistä, en tykkää vieläkään siitä ollie biisistä. Tajua niitä juttuja. Mut siskoni ja luupilla mun korvissa on hyviä:D

SAM_0005All that ass. Hame oli vähä rytyssä. Sai mun pepan näyttään melko jäätävän isolta:D SAM_0004 Ja hei, sain aikaseksi eilen jotain! Ostin uuden kameran. Ainoo ettei ollu sitä kameraa enää myynnissä minkä ostin viimeks niin piti ostaa siitä vähä parempi versio mutta nyt oon ilonen! Ois ollu kyllä ihan kiva tissutella itekki ku kaverit vaan että ottavat nyt jo siideriä. Mut hyvä välistä olla sillee sievästi. SAM_0009

Niin joo! Olin ahkerana tänään ja laitoin kämppähakuja ja kyselyitä. Ois nyt kaks kämppää mitä oon kahtellu. Nyt oon vähä nirsompi asunnon suhteen ku tahon kerrostalon ylhäältä ja parvekkeellisen. Muut ei sit kelpaakkaan. Sit voin kasvattaa tomaattia mun parvekkeella ja istua semmosessa kahen istuttavassa pehmustetussa keinussa. Oisko hieno!SAM_0011Ja nauttia mun jättiviinilaseista viiniä. 0,7litran viinilasiin hulahtaa mukavasti koko pullo.

”Join vaan yhen lasin!”

Nyt lounasta ja simaa!

Hauskaa vappua!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply