Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Dublin.

Kyllahan sita vaha ottaa paahan ku ikina ennen metrot ollu myohassa,minuutin Pari max. Niin tietenki nyt 40min ja 25 metroa peruttu. wat. Voitte siis uskoa ku viela siihen joku tulee neuvoon ku jotain tyhmaa etta ala mee sielta vaan mee tuonne. Olinhan ma kylla tyhma ku tein niin. Koska lopulta jouduin meneen Oman alkuperasen suunnitelman mukasesti ja olin 25minsaa myohassa. En kerenny mun junaan eustonilta birminghamiin ja tyypit Kaski menna koko ajan vaarille laitureilla, ”taa on midlands juna, mee laiturille 12” menin niin siella ollu ees junaa. Menin lipputiskille. ”ai sa myohastyit metrojen takia, okei,naytappa lippu. Hmm joo taa ei oo meidan. Mee laiturille 11 ja kysy sielta” menin laiturille 11. Kysyin niin ne oli et no mee kahtoon salin taulusta miten Junia menee. Menin. Ah, seuraava menee laiturilta 5. Mut eihan mulla ole siihen vielakaan lippua. Hmm. No meen silti. ”ei taa lippu Kay,taa on virgin rail ja Sulla midlands rail, haluat ostaa lipun? Joo se maksaa 47,60 puntaa, ei oo ku euroja? Sun pitaa kayda tuolla hallin puolella vaihtaan ne” menin vaihtaan eurot puntiin jotka vasta olin vaihtanu euroihin. Menetin 12e vaihdossa. Menin takas ja ostin lipun. ”mulla ei ole antaa takas kolikoita niin Kay rikkoon taa punta niin saat tasarahan”

image

siina vaiheessa sanoin etta oon juossu tarpeeksi mua ei 40 pencea kiinnosta. Voitteko uskoa jos sanon etta mua vituttaa se etta yritetaan neuvoo ja teen ystavallisyyttani niin ku sanotaan ja asiat kusee sen takia ja ma joudun maksaan. Siis ei mua tietenkaan tahallaan vaarin neuvota:D en nyt tiia kuulostaako tuo sarkastiselta:D Mmmmmmm.Nyt kuitenki bff ja mimosaa. Bff on nykyaan honey boo boo.

image

Kerkes honey boo boota oleenki  ikava.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply