Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Suomi24 update!

Hahaa!Mun miehen etsinta jatkuu suomi24sessa. Hurjaa! Siellahan on tullu mulle nyt joku 100 viestia ja osa on kylla ihan lukemisen arvoisia ja ihan kavereillekki nayttamisen arvoisia. Ai etta mita runoutta toiset viestit sisaltaakaan! Haluan nyt jakaa teille parhaimmat.

”Kaipaan Naista pidempiaikaiseen mukavaan yhteis eloon eli seurustelu/Rakkaus suhteeseen Olethan rohkea ja pidät kielihoidosta  Haluat istua kasvoilla nauttien ja nauttien päivittäin  Eikä pikku pisu ole pahitteeksi jos on sinulta tullakseen  Olet tosi sexy Lady Kumppanilla minun kanssa tarvitsee olla ”optio” tälläiseen muuten ei suhde toimi siksi kysyn suoraan asiasta ANTEEKSI jos loukkaan ! Terveiset Pasilta Eirasta”

Ihana mies varmasti tama Pasi!

Mikahan siina onki etta ne oksettavat pervot aijat on aina yli 40vuotiaita? Onpa kumma etta Pasikaan ei ole loytanyt itselleen naista ku tammosia viesteja laittelee ihmisille. Ja jos mulla hitto lukee 23-30v ikahaitarina niin miksi 70% viesteista tulee joltain hiton yli 40-vuotiailta? Ja samat ihmiset vaikka en ees vastais niille mitaan niin tyontaa monta viestia. ”Ajattelen sinua vielakin!” No kiva hei, ajattele vaan.

Ja sit aloin vainoharhaseksi. Mika niissa hyvissa yksiloissa on vikana? Miksi ne on paatyny suomi24:sen treffipalstalle? No mita hittoa ma itekkaan siella oikeastaan teen? En ma nyt niin saalittava ole etten miesta loytais. No oon ma kylla vaha. Jos joku vinkkaa silmaa mulle niin nyrpistan nokkaani ja jatkan kavelya. Oon kasvattanu itelleni jonku ihan jaatavan inhotuksen miehia kohtaan:D En siis ole lesboksi muuttumassa. Huihai hiisi!

ps. Oon irlannissa!Jipii!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply