Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

The Script O2:sella. Jauuu!

Olihan se hyva!2013-03-23 18.15.44 Seki oli ihan kiva etta siina ei ollu ku yks lamppari ennen The Scriptia. Ei kahta niinku Florencen keikalla. IMG_20130323_231235Oisko ollu kaks biisia joita en tienny mut muuten veti kaikki ne tunnetut. Encorea en alkanu oottaan koska en halunnu tosiaan tubeen jonottaan monen kymmenen tuhannen muun kans. Joten hall of fame nyt jai kuulematta mut kaikki muut tuli, we cry, the man who cant be moved, breakeven. Kaikki loistavat hyvat biisit. Siis vaikka en nyt nayttanykkaan varmaan silta etta oisin innoissani niin kylla olin!:D

2013-03-23 21.36.43

Yhdessa vaiheessa laulaja Danny puhu siita, tai oikeastaan ne muut bandin jasenet selitti siita, etta se on kannissa aina soittelemassa ja tekstaamassa exalleen ja kysy sit yleisolta etta onko muita. SIt se pyysi joltain yleisolta soittaan exalleen et han puhuu siihen puhelimeen ja niimpa joku yleisosta ihan mielisaan soitti exalleen ja sit se laulaja puhu siihen pari sanaa ja laulo siihen sit puhelimeen biisin. Se laulo tunnetun biisin ja tiianki sen biisin mut en vaan muista sita nyt. SOri:D

Mut tuo keikka oli yleisesti hienompi ku Florencen joulukuinen keikka. Niilla oli hieno show siina taustalla koko ajan. Screenilla kulki kuvia biisien ajan ja siina ihan alussa oli hieno alku eika mitaan vaan et tyypit tulee rimputtaan kitaraa ja loilottaan mikkiin. Mut kylla lempparimpi bandi on silti se Florence vaikka Scriptiaki kuuntelen. Vaikka Scriptin keikka veti pisteet kotio.  Tuoki oli vaha semmonen naisten keikka. Tiatteko, aika harva mies kuitenki tommosta musaa kuuntelee ja se bandiki siina sano etta miehet on taalla aika usein vaan naistensa takia:D

ps. eilinen vakuutusyhtiolle totuuden kertominen ei haitannu mitaan mun rahojen saantia. in your face vaan ne jotka dissas mua!:D

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply