Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Cant pretend.

SIis mista ma nyt aloittaisin taas. Aamulla tuli sahkopostia lahivakuutukselta joka pyysi ”tarkempaa selontekoa illan tapahtumista”. No en sentaan hei kertonu et me mentiin sinne baariin etta loydettaisiin miehia. Kerroin kuitenkin totuuden mukaisesti etta se on semmonen baari etta ihmiset vetaa huumeita vessassa. Mutta Lontoossa missapa baarissa ne ei vetais. Kirjotin etta ei ole mun tyyliani se semmoinen.  Nyt kuitenki kaikki kaverit ja sukulaiset dissaa mut etta en ois saanu kertoa tommosta vakuutusyhtiolle etta pian ne ajattelee etta oon ite samanlainen ja ei maksa mitaan.

2013-03-23 12.35.04

No, sitahan ne ei saa teha koska oon maksanu hitto 6 vuotta vakuutusta ja joka paikassa voidaan varastaa kamat etta ei vain tuolla yhdessa baarissa.  Menetin sit hermoni ihmisten valittamiseen joten laitoin sille kasittelijalle toisen viestin etta hei, haluaisin tasmentaa edellista viestiani viela sen verran etta en siis itse kayta huumeita koska ne ei vaan ole mun hommia. En tiia pahensinko tilannetta koska mainitsin viela sen etta laheiset sanoo mua nyt tyhmaksi ku kerroin siita baarista vakuutusyhtiolle mutta totuushan se on:D perkele.  Eiko se nyt taalla blogissaki oo huomattu etta selitan aika paljon ja ehka valista liikaaki:D

2013-03-23 12.41.59

En ymmarra sita etta en saisi kertoa totuutta kun sita kysytaan. Etta ois pitany kierrella ja kaarrella sita. Pyh. Ei ole sekaan mun hommia. Oisin voinu tietenki lisata hei siihen viestiin etta mun tyylia on vilkkuvat valot ja diskopallo. Jota ei siis 12barissa ole. Siela on kivilattia niinku jossain kellarissa ja kylma alakerta koska se on niinku joku hiton kellari oikeestikki. 2013-03-23 14.38.45

En itekkaan oo mitenkaan hehkee, varsinkaan kauheessa ilmassa mut on mulla yleensa kivemmin tukka ku talla naisella tasa kuvasa. Hahahaha. 2013-03-23 14.38.58

Anywhore. Kaytiin lauantaina siela Covent gardenissa ja mun tubelinja oli suljettu hyvin pitkalta osalta ja mullahan meni sit hiukan hermo koska sato rantaa ja oli perkeleen kylma ja joutu seisoon taysinaisessa tuben korvaavassa bussissa. Ja mun villakangas takki kastu siina rantasateessa niin se takki alko haiseen ihan hirveelle. Niinku maralle koiralle. Tai lampaalle. Mua havetti seista siella bussissa ku haisin pahalle.
2013-03-23 16.17.51 Mut hei, nyt hieno asia! Tytot halus karkkikauppaan ja Covent Gardenissa niita on aika paljon. Melkein joka kadulla ainaki yks. Loydettiin sit sattumalta ruottalaisten naisten pitama karkkikauppa (joka oli ihan saatanan kallis, 14,9puntaa kilo irtokarkeista) mut oli ihan pakko sit ostaa sielta levy geishaa ku kerta sita loyty. Olisin toivonu supersalmiakkia mut oli siella turkinpippureita sun muita suomalaisia karkkeja. Siela itseasiassa oli aika paljonki fazerin karkkeja ja siella oli myoskin muita suomalaisia ostoksilla. Myos kadulla tuli aikasemmin vastaan suomalaisia ja Marja nauro mun ja Ellan ilmeille ku kuultiin suomea. Hiukan nena nyrpisty ja suu aukes. Jotenki arsyttaa muut ihmiset talla hetkella:D

2013-03-23 16.55.32 2013-03-23 16.55.55 2013-03-23 17.00.31 Kannattaa kayda tuolla karkkikaupassa. Se oli sugarsin niminen ja sijaitsee jossain siella Covent Gardenissa. Siina covent gardenin ja holbornin asemien valissa. Sen muistan sentaan:D2013-03-23 17.41.54 Lahettiin siita karkkikaupalta sitten O2:sella missa oli The Scriptin keikka. SIita myohemmin mutta kahtokaa mita Ellabella anto mulle siela keikalla vaikka se makso aika overihinnan karkeistaan. Olin niin onnellinen!2013-03-23 20.31.17

Tuo pipopainen muija tasa kuvasa oli ihan vitun arsyttava. Suoraan sanottuna. Jumalauta etta teki mieli repia silta paa irti siina keikan aikana mut jepa. Alan nyt juomaan mun monsteria ja kuunteleen youtubesta musiikkia.

Ps. Mahduin mun liian pieniin housuihin! Eli nyt sopiviin! Oonko vaha mielisani!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply