Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Kevät!

Oon ollu ihan mielisäni (oikeestikki!) pari viikkoa jo ku britteihin on tullu kevät ja puut kukkii. En siis oo mikään biologi joten mulla ei oo mitään käryä et mitä puita nuo on ku ne kukkii. Tiian tyyliin et kirsikka ja omena puu kukkii. Ja hei!Eiko pihjalaki? Ja kait tuomi. No kuitenki! Alko luisuun juttu liiaksi puihin. 20130311_153948 Täällä oli vähä aika sitte tosi lämmintä. +14 astetta hyvinä päivinä mut sit saatto yhtäkkiä illasta alkaa tuuleen ihan tuhona ja tuntu että kaatuu tuulen voimasta. Lyhyt ja hieman pyoreä perä niin tuuli ottaa aika hyvinki kiinni muhun:D20130311_154004Oon ollu ahkerana! Taytin rikosilmotuksen poliisille ja eilen vaansin vakuutusyhtiolle ilmotuksen. Oon melko varma et ne tekee niista lomakkeiden taytosta tahallaan hankalaa. Jo sen oikean lomakkeen loytaminen vakuutusyhtion sivuilta kesti vartin. Ja nyt oottelen etta ne ottaa sahkopostilla yhteytta ja sanoo etta oon tayttany ne paperit ihan vitulleen:D Niin ne ilmotti viimeksiki:D Ja nii!Tanaan kavin ostaan uuden kasilaukun ja avaimenperan ja lohdutuksena, siis ihanien jeffrey cambpellien lisaksi, ostin itelleni maxihameen primarkista. IHana. Niin joo, ja koitin saada mun junalipun birminghamiin haettua mut kappas vain ku britit on keksiny etta jo maksettua junalippua ei saa ilman sita pankkikorttia jolla oot sen ostanu jota mullahan ei oo.

Vaikeeta. Mut huomena Annan kans muutamalle ja lauantaina The Script! Ja torstaina, kunhan saan sen junalipun, niin IRLANTIIN!JEE! Mielisaan!

Ps. Irlannissa mua odottaa bbf ja sen siskon kaks possua!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply