Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Jeffrey Campbellit!BAZINGA!

Oon aina miettiny et pitas vaan poistaa kaikki nellyn ja muitten kauppojen ryhmat itelta fbsta. Meni perkele taas rahaa ihan tuhona sen takia et nelly ilmotti etta FB400 koodilla saa suomen aikaa 9 saakka 25% alea tilauksesta. Meikahan meni ekana kahtoon Tigerin laukkuja mut ihan paskoja malleja oli. Olin sad, kunnes tajusin et ne hiton Jeffrey Campbellit meika tillaa nyt!Kaytin jarkea, not. Millon kayttaisin. Ei kukaan tilaa perkele parin saan kenkia. No mut anywhore. Mulla on niin paljon korkokenkia etta en tarvi semmosia. Joten tilasin semmoset mita oon halunnu jo vaha aikaa, sen jalkeen ku nain ne ekan kerran cambpellin instagrammissa.

BAZINGA!

Arkikengät , Almost , Jeffrey Campbell - NELLY.COM

 

NIIN SAAKELIN HIENOT ETTA KUOLEN! Ja sain sen 25% alennuksen niin hintakaan ei nyt niin kauheen paha oo!

Toisin sanoen kunhan saan taytettya vakuutusyhtiolle laput lauantain varkaudesta niin kaytan ne mun vakuutusrahat maksaakseni mun kaikki turhat tilaukset kuten Jeffrey Cambpellin kengat ja Ray Banin aurinkolasit.

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply