Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Koditon tyyli- muotibloggaajat huomio.

 photo SAM_0701_zps5b683037.jpg

Yarrrrrr! Naa on niita naked truth kuvia multa. Haha. Talta naytan aina ilman meikkia ja kiinnostusta:D

 photo SAM_0702_zpse1918d6a.jpg
”Laukku mukaan hei! Niin sit voin olla niinku muotibloggaajat jotka nayttaa itestaan 15 kuvaa eri asennossa, laukun kans, ilman laukkua, huivin kanssa, ilman huivia, ilman takkia kauheella pakkasella. Ja kuvateksteilla etta mikaan kuva ei oo kiva vaikka otettiin 150 erilaista missa paa on vaha eri suuntaan kenollaan”

Voi jeesus mun tyyli on niin ihana aina valista ku ei jaksa innostua. Mut oottakaapa vaan mun yo motherfucker Im rapper- kaulakoruja mitka ostin. Ne heitan paalleni tannaan ku lahen Marjan kans ulkoileen cityyn St. Patrickin paivan kunniaksi.  Viimeks ku juhlin tuota paivaa niin pussailin pullukan emotukka pojan kans Dublinissa. Bff kiusaa mua siita vaikka mun mielesta se poika oli ihana. ”Ehit Ron weasleyta niin sit otat jonku pullukan mustatukkasen emo pojan”

20130312_193947Miten sattukaan etta Miian kans kuvattiin toisiamme tubessa niin kummallaki kertaa Fairlopissa.  Olin alimmaisessa kuvassa ”koditon polvista alaspain” Ylimmissa mulla on taydellinen ”koditon” tyyli meneillaan.

ps. laitoin prinssille viestia etta poistan sen numeron ku ei oo pointtia jutella sille jos se vaan murjottaa ku nainen koko ajan. Niin tyyppi kaansi sen jotenki mun syyksi etta ei vaan oo kerenny vastaan mulle ku nukku. Keskiviikosta saakkako se on saatana nukkunu?

Tanaan se pullea emopoika!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply