Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Kesä saapuu britteihin!

Lähin tuossa tiistaina ostoksille. En osannu varautua kesän tulemiseen jo helmikuussa. Varsinki ku menin ostoksille alle tunti ennen sulkemisaikaa ehtiin vaan niitä uusia kenkiä.

image

Jotenki sain kulutettua primarkissa aikaa kohtuuttomasti ja tajusin että munhan piti siellä hmllä käyä varttia vaille 9.

image

Kerkesin kuitenki rakastuun primarkissa tähän maximekkoon. Ainoo et mikä nyt on noihin ihme pussimaisiin yläosiin. Mä tahon tiukan yläosan enkä tommosta pussia joka saa mut näyttään siltä ku mun boobsit ois kauheen löysät :D ja hmlle menin ehtiin uusia liivejä ja rakastuin sielläki mut ei ollu kivaa ku alasti pukukopissa ja tuli ilmotus että hm sulkeutuu, ole hyvä ja mene kassalle. No. Mä, niinku normaali ihminen, puin päälle ja lähdin. Mut viereisessä kopissa olevat muijat ei tajunnu miksi hei se kauppa menee kii yöksi. Siis daa, ei ne saa tehä semmosta ku ne tahtoo shoppailla!

Ääliöt.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply