Subscribe & Follow

So excited!Prinssi, Pariisi, Cork!

Niiiin mielissäni! Tää kuukausi tulee oleen niin siisti! Siis ensinnäki tämä tuleva vkonloppu jo. Eka tyttöjen kans Wimbledonissa kahtellaan menoja ja sit olis tarkotus tavata vihdoinki mun prinssi! Jännittää jo nyt niin pahasti että mahassa kiertää:D

Tumblr_mhyqewwch31r9qzhko1_400_large

sen lisäksi Miia tulee jo ens viikolla ja meillä on tarkotus mennä käymään Pariisissa ja turisteilla Lontoossa! Hohoo! Ei siinä mutta sit ois käynti Harry Potter studioilla ja the scriptin keikka ja äsken ostin lipun Corkista Lontooseen maaliskuun viimeselle päivälle! Rakas bff on menossa käymään siskollaan niin mä vierailen Corkissa, irlannin eteläosassa, pääsiäisen aikaan. Vielä kun saan ostettua lennon Irlantiin Lontoosta niin mun maaliskuu on bueno!

64869_457744167631369_2123200269_n_large

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply