Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Viimeisiä päiviä viedään

Mun viime päivät on menny junassa istuessa. Selkä ja niskat kärsiny kovista vrn penkeistä. Torniossa näin ihanaa mimmaa ja iituliinaa. Otettiin olutta ja olin alkuillan hyvissä meiningeissä. Niinku kunnon bilefiiliksissä. Puhuin kauheesti ja oisin vaan halunnu tanssia niin tytöt otti asian niin että olin kauheessa jurrissa.

image

Höpsis. Se jurri iski sit vasta ku oltiin baarista lähössä. Mut hyvinhän siitäki selvittiin. Torstaina ku menin kotiin niin väsytti ihan tuhona ja maha kramppas taas oluesta. Millon ymmärrän etten saa juoda sitä?

image

Jostain syystä mun saunalahen paska ei toimi. Se ei anna muiden soittaa ja tekstata mulle ja tiäs kuinka monta rakkauspuhelua ja tekstaria menny ohi! Tiistaina alko tää hiton ongelma ja jatkuu vieläki. Mä kyllä voin normaalisti soittaa ja tekstata mut mulle ei tuu läpi mikään. Nyt jäi prinssit hankkimatta suomesta ku ei ne voinu soitella mulle :(
Saiskohan rakkausviestien menetyksestä korvausta puhelinlaskuun saunalahelta?:D

(Siis sehän on ilmiselvää et mulle niitä love you-viestejä ois muuten tullu!)

Kunhan nyt rakas mimma sais hankittua lontoon lennot niin mä voisin varata hostellin pariisista ja hankkia bussilippuja jo valmiiksi. Jauu! Maaliskuun lopussa vielä irlantiinki niin vielä toinen jauuu!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply