Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Hapsuja ja raivosiivousta

 

Tadah! Alkaa oleen jo ihana kevat briteissa.No okei, ens viikolla kylmenee ja heti ku oon dameissa niin sinne on luvattu vaan pari astetta ja lunta. Jipii. Suomessa on kuulemma satanu ihan tuhona lunta. Munki pitas alkaa laittaan hienoja virallisia sposteja kouluille ja yrityksiin. Jospa sais aikaseksi tasa jossain vaiheesa.

20130131_081056

 

 

 

 

Ma niin tykkaan mun ihanasta primark bodysta. Ainoo et siita lahti yks lanka ku raivosiivosin. Bff ei koskaan saa raivosiivous kohtauksia. Oonkohan ainoo? Joku pieni juttu saattaa laukasta sen. Just et naulakko on niin taynna ettei takki mahu siihen niin saan raivarit ja revin kaikki takit ja tavarat alas siita ja puhelinpoydalta kaikki pipot ja hanskat ja kenkatelineestaki heitan kaikki kengat kasaan. Sit istun lattialle ja lajittelen et mita ei oikeesti tarvis siina eteisessa ja raivosani tyonnan ne johki nurkkaan piiloon silmilta. Ja tadah!Puhdasta ja sit voin hengahtaa syvaan ja laittaa takkini naulakkoon niin etta se mahtuu siihen ja omat kengat natisti kenkatelineelle. Ja tata tapahtuu myos makkarissa. Yhtakkia tajuan et mun lattialla on niin paljon tavaraa etta en naa enaa mattoa niin saan raivarit ja heitan kaikki siita lattialta johki kaappeihin ja laatikkoihin. Siita paiva pari niin aivan raivosani ehin jotain yhta tiettya juttua joka on ollu siina lattialla ennen sita raivosiivousta:D
20130131_081154

Naihin mun raivosiivouksiin menee valista aikaa jopa 20minsaa mut sit on joka paikka ihan turbosiivo ku oon saanu raivon laantuun. Tuleeko muille raivosiivouskohtauksia? Mulla saattaa jopa keskella yota tulla tammonen ku oon nukkumaan menosa. Tai oon jopa jo peiton alla:D Vihastun siihen et huone on aivan hirveen nakonen ja siivoan ja sit meen vasta nukkuun ku kamat on natisti ja piilossa.

20130131_085510

 

 

Sain ostettua vihdoin itelle cabin bagin. Mika se on suomeksi. Kasimatkatavaralaukku? No ei. Tuo kuulostaa liian vammaselta sanalta. Mut semmonen joka menee lentokoneeseen sisalle. Ostin hienon harmaan samsoniten laukun josta oon nyt ilonen. Mut koska siihen meni omaisuus niin kayn ostaan mun ison matkalaukun sit primarkista:D
20130131_085639-1

Kahtelin just ku norwegianilta tulee spostiin aina mainosposteja et mita tarjouksia ja uusia reitteja niilla on. Ois niin ihanaa paasta johonki lampimaan makoileen. Rannalle ottaan aurinkoo tahan kauniiseen valkoseen ihoon. No ehka ma nyt matkustan eka sinne Hollantiin ja sit pidan taukoa matkustelusta ja meen kotiin ja kahteleen siskon wanhojen tanssit.

20130131_085653

 

 

 

Mut pakko palata takas britteihin kahteleen miten mun suhde brittiprinssiin edistyy. En oo vielakaan kylla tavannu herraa mut kahtellaan sita sit viikonlopun aikana miten kay.

Loppuun tammonen raivon aihe taas. Ma niin vihaan suomalaisia ja oikeastaan kaikkia autoilijoita jotka ajaa varta vasten ylinopeutta. Semmosta 40km ylinopeutta. Ihan vaan siksi et tahtoo esittaa olevansa cool ja tahtoo esitella et no hanpa nyt uskaltaa ajaa ylinopeutta. Ja sit ku saa saatanan isot sakot niin valittaa siita fbssa. Voi jeesus oikeesti. No tuo on yks raivon aihe mut sit toinen on parkkeeraukset. Semmoset juntit jotka ajattelee olevansa jotain suurempaa ja kavelee kylilla nokka pystyssa niin voi parkkeerata miten kusisesti tahansa.  Niitaki nakee aika usein. Mut kamaa. Brittiparkkeeraukset on jotain ihan omaa lukuaan. Tyypit laittaa hatavilkut paalle ja jattaa autonsa johonki aivan random paikkaan kuten keskelle autotieta. Ja koska on hatavilkut paalla niin sen saa jattaa hei siihen. Wat? Ja toinen tapa on se etta vedetaan se koko saatanan auto siihen jalkakaytavalle joten kavelijat joutuu kaveleen mudassa ja ojissa.

20130131_090046Tietenkaan tuotakaan prkleen pakettiautoa ei voinu ajaa tuohon viereen oikealle parkkipaikalle joka on tyhja?

Perkele.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply