Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Snowman

En oo moneen vuoteen rakentanu suomessa lumiukkoa mut kahtokaa miten hieno lumiukko valmistu briteissa!Mun hieno pinkki pipoki paassa silla:D

Naa kuvat on alkuviikosta ku oli viela paljon lunta mut nyt se on alkanu sulaan suurimmaksi osaksi jo ja oon erittain iloinen siita. Olihan se melko kusista kavella kaduilla ku aivan peilijaassa kaikki jalkakaytavat ku ei niita putsata mitenkaan.

Ens viikolla on luvattu +11-13(!) monelle paivalle mika taas johtuu siita etta on luvattu sadetta joka paivalle ja aina ku sataa vetta on tosi lamminta.  Mut se tarkottaa sita ettei tarvi pukeutua ku eskimo,okei, en oo tehny niin nytkaan ja siksi oon taas kylmettany ihteni. OIs varmaan pitany kultasen minihameen sijasta pitaa housuja:D

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply