Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Luminen Lontoo

Perjantaina sai kuulla miten koulut suljettiin tietyilla paikoilla pari tuntia aikasemmin ku normaalisti lumen takia. Suomalaiseen paahan ei menny ihan helposti jakeluun. Varsinki ku tama ilmotus tuli jo 9 aikaan aamulla ja sillon ulkona naytti tasan talta:

Mut ma kylla ymmarran brittien kauhun lumen takia. Suomessa tehaan pilaa niista miten ne panikoi pakkasia ja lunta ja miten kaikki menee sekasi briteissa lumen tulon takia. Mut ei kukaan sit ajattele sita etta suomessa lunta on ainaki 6kk vuodesta joka ikinen vuosi ja silti vr kusee hommat ja syyttaa talvea siita. Briteissa sita lunta on sen pari kertaa vuodessa jos sitakaan.

Ja jos ei missaan ole talvirenkaita edes myynnissa niin mitenpa ajetaan jaisia teita ja makia? Jos kukaan ei oo ajanu talvella ennen autoa niin mista sen tietaa miten se auto siina tiella liukuu?

Naitten kuvien valilla on noin 5  tuntia valia. Ja naitten kuvien jalkeen sita hiton lunta sato noin 20 senttia viela lisaa. Niin kylla. Paikkoja suljettiin lumen takia viela maanantainaki. Junat oli myohassa viikonlopun ajan lumen takia. Suurin osa lennoista peruttiin lumen takia. Mut hei, junat mun mielesta kulkee jo normaalisti vaikka lumi on maassa vielakin. Mites suomessa vr:n kans?

No joo, onhan se naurettavaa tuo paniikki mita lumi aiheuttaa ihmisissa briteissa mut ymmarran hyvin pointin etta miksi. Suomessa kun on 35 asteen helteet niin samanlaista se on. Koska meilla ei suomessa ole semmosia yleensa. MUt onneksi sunnuntaille on luvattu +12 astetta. Brittien talvi kestaa sen viikon. Suomen 6kk tiivistettyna viikkoon. Ensilumi, jaiset kadut, lumimyrskyt ja loskakelit viikossa niin riittaa mulle hyvin talveksi.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply