Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Camden

Ma kirjotan nyt vaan nopsaan niin paasen shoppaan. Nukuin ensinnaki ekaa kertaa vaan kahen tunnin paikkarit. Herasin sillon ku meinasinki. Onnittelut!

Leikin itekseni etukameralla ku oon taas loytanyt sen. Meikkasin sen avulla perjantaina tosiaan tubessa, huonolla menestyksella ja sit illasta otin yksinani kuvia, niin no. Kenen muunkaan kanssa?:D Kahtokaa mun paata. Naytan niin vanhalta. Hirveet silmapussit ja rypyt silmissa mutta tuo mun otsa. Voi etta oon hakannu sita joka paikkaan:D Toisessa silmakulmassa ja silmien valissa on arvet sen takia etta tipuin kuulemma penikkana meijan rappuset alas ja loin paani vesijohon metalliaukasijaan. Tuo keskella ohtaa oleva arpi tuli siita etta loin 19v paani kirjahyllyyn. Huhuu. Kirjahylly voitti. Turpos otsa.

Mun synttaripaivana tapasin tytot camdenissa. Oikeastaan kavelin asemalta siihen ihme kanaalin varteen ja sit tytot tuli ja laulo mulle isoon aaneen ja kysy milta tuntuu olla 25 vuotias. No samalta ku viikko sitten. Missa vaiheessa sen muutoksen pitas tulla?

Naa on trafalgarilta. Lahin siita meneen tubella ja tytot lahti westminsteriin tubelle. Heti ku ne oli lahteny niin mut ymparoi ruotsalaiset. Ja jos ootte matkustanu tai viettany paljon aikaa ulkomailla niin tiiatte etta suomalaiset tunnistaa aina. Aivan sama missa pain maailmaa on niin meijat tunnistaa. Kavelin tubelle niin mun eessa kaveli kaks likkaa. Kahtoin sita toista etta pukeutuupa niinku pohjosmaalainen ja toinen naytti muutenki ulkonaolta kasvoilta suomalaiselta. Ja heti sen jalkeen kavi ilmi et suomalaisiahan ne oli.

Mun pitas saastaa nyt kovasti rahaa jotenkin etta saisin ostettua itelle matkalaukut. Viimeks ku lensin niin kasimatkalaukku hajos palasiksi. Sita oliki mukava raahata sitte. Varsinki ku se hajos jo Gatwickin junassa:D

Jotta en nyt kuitenkaan sais saastettya yhtaan niin lahen tasta kahtoon viimeset alet. Ne loppuu nyt sunnuntaina joten ihan pakko kaya vilaseen primark ja hm. Ja ehka se kenkakauppaki:D Ja illalla paardit!

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply