Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Furrrr

Joulukuussa tosiaan ku menin kaymaan mamman luona niin se kerto etta sen tuttu lopettaa kirpputorinsa vaatepuolen. Siis ensinnaki en ees tienny et siela oli vaatepuoli ku oon siela kayny. Loysin sielta viimeks venalaisen hatun. Ja sen sain ilmaseksi koska aiti oli mukana. Nyt ku se kerto aitille etta se lopettaa sen vaatepuolen niin se vaan mainihti et jos sun tyttos tahtoo tulla kahtoon niin saa vieda ilmaseksi. Tuon ku kuulin niin juoksin paikalle. Maija anto mulle jopa jatesakin et jos loydan sielta jotain. ”Jos”. Raahasin sielta kahet kengat, kaulaliinan, ainaki kolme paitaa, kolme kangastakkia, aivan mahtavan kirkkaan sinisen mokkatakin ja ehka parhaimman jutun ikina. Aidon turkin! Ja ennen ku tanne tulee ituhippikettutytot kiljuun elainten puolesta niin menkaa ihteenne. Mun turkki maatuu ja se on ainakin sen 20 vuotta vanha jo nyt. Miten teijan hmlta ja ginasta ostetut lapsityovoimalla tehdyt sailontaaineessa myrkytetyt takit jotka hajoo vuoden sisaan ja jotka paatyy kaatopaikalle pilaan luontoa. Hah.

Mieluummin huudan lasten puolesta ku elainten koska vihaan elaimia.

Mut tosiaan. Ennen ku menee liian syvalliseksi.  Mua kahtottiin melko kieroon Toijalan paikallisessa pubissa ku kavelin sisaan mun ihanat siniset housut jalassa. Oli mulla jalassa muuten myos mun hopeiset glitter kengatki. Ei yhtaan yllattany etta sisko ei lahtenykkaan mun kans sinne kaljalle. Varsinki ku sanoin etta laitan mun paljettimekon paalle etta tulee siihenki paikkaan vaha glamouria:D

Sielta kirpparilta loysin tosiaan niita takkeja niin yks oli perus musta kevatsyystakki. Se naytti vaha tylsalta niin tilasin taas niitteja ebaysta etta ruuvaan ne kiinni siihen heti ku saan sen takin taas kasiini. Mut osaako joku kertoa miten niita ruuviniitteja laitetaan? Pitaako siihen kankaaseen teha eka joku reika? mietin vaan et jos alan tekeen siihen reikia niin eiko se jossain vaiheesa kasva niin isoksi se reika etta se niitti vaan tippuu alas?

Ruokana haggista. Oksettaa nyt jo ajatuski. Mahan en tosiaan syo sisaelimia ja pahin ruokapainajainen on haggis ja tanaan se tapahtuu. Lampaan keuhkoa,maksaa ja sydanta. Mulla jai kerran paketti lihapullia syomatta ku vahingosa luin et se sisalti haran sydanta.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply