Subscribe & Follow

Joulupukki oli suotuisa

image

Että olin ilonen ku sain paketteja. Sain ne kirjat mitä toivoinki ja lahjakortin halpahalliin,meikän lempparikauppaan, joten nyt voin ostaa itelle vaikka wokkipannun ku muutan omaan pieneen koloon johonki päin maailmaa sit joskus. Ja sainhan mä tosiaan parilapannunki. Sitäki toivoin. Kyllä musta masterchef vielä tulee!:D nyt alan tappeleen siitä että saanko autoa illaksi noihin pakkasiin. Aluksi oli kuski mut se päätettiin perua. Tai oli siinä että vaikka se kuski oli mua varten niin silti mun ois pitäny kulkee muiden aikataulujen mukaan. Ja nyt ku ilmotin et antaa vittu olla niin sit kuski lähti. Miksi mua varten hankitaan kuski jos mä en saa ees sanoa mihin ja monelta se mihinki ajaa.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply