Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Huomenna lennetään

mä oon semmonen ihminen joka ei kauhiasti stressaa mistään. En omista juttuistani mut sit läheisten takia saatan piilosa stressata ihan saakelisti. Nyt stressaan ihan perkeleesti huomista Suomeen lentämistä. Sitä että ei laukut mee kilorajojen yli ja eniten stressasin yhesä vaiheesa sitä että entä jos mun ruumaan menevä laukku menee hukkaan ja kaikki läheisten joululahjat siinä samalla? Niimpä laitoin käsimatkalaukkuun mahollisimman joululahjoja että jos iso laukku menee hukkaan niin on sentään jotain lahjoja tallessa. Ai mikä stressi?


Photobucket 
Ja tää väsymys. Pitäs oikeesti käyä lääkärisä tästä mut musta tuntuu että kukaan ei kuitenkaan kuuntele. Ihan niinku sillon aikanaan ku valitin että jalkaa särkee aina kävellessä ja se turposki niin silti kaikki väitti että ei siinä mitään oo. Siis kotona ja lääkäritki sano. Ei siinä oo mitään, nyrjähtäny se vaan on. No lol, siinä oli kasvain. Nyt oon väsyny. Oon niin väsyny että vaikka nukun 7-8 tuntia yössä niin kolme tuntia heräämisen jälkeen nukun 3-4 tunnin päikkärit koska en jaksa vaan olla enää hereillä ja sit päikkäreitten aikana saan unihalvauksia. Ja sit kuitenki 4 tunnin päikkäreitten jälkeenki meen normaaliin aikaan nukkuun. Ei se oo tervettä että nukun vuorokaudesta puolet? Ja aivan varmaan kaikki alkaa lässyttään että mee aikasemmin nukkuun. No vittu ku mun pitäs mennä nukkuun jo illalla 7 että saisin nukuttua niin pitkään että saisin unta tarpeeksi mut ei sekään todennäkösesti auttais. Ja sit kaikki alkaa seuraavaksi lässyttään auringosta,liikunnasta ja hedelmien syömisestä et sais vitamiineja. 

Photobucket

Mutta ku syön rautatabletteja, vitamiineja ja juon joka ikinen päivä väsymyksen estämiseksi puol litraa energiajuomaa. Ei siltikään. Kaiken lisäksi liikun joka päivä vittu 6km. Ja nyt ku vielä stressaan noista laukuista ja lennoista niin oon vaan enemmän väsyny. Saattaa olla että sit Suomesa en oo enää väsyny. Lento tosiaan lähtee huomena gatwickiltä 20 vaille 7 illalla. Sinänsä huono aika koska oon helsingissä sit puol 12 yöllä ja viimenen keskustan bussi kentältä lähtee puol 1. Et pitää siinä sit raahata se 30kg tavaraa kentältä ulos ja löytää vielä oikee bussiki. Stressi, älä tapa mua. 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply