Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Brightonia vielä vähä

Tosiaan, Brightonissa ei sinänsä oo paljoo nähtävyyksiä. Se on enemmänki semmonen kesäkaupunki johon mennään lomaileen vaan rannan ja auringon takia. Eli joulukuu nyt ei kauheen hyvä aika ollu sille. Sielä on seven sisters kalliot mut sinne pitää ottaa bussi että pääsee. Ne näkyy kyllä laiturilta mut on ne silti melko kaukana.  Ne ois ollu kyllä siisti nähä lähempää. Sen lisäksi on tietenki se Brighton pier ja se palanu tönö mikä näky jo edellisessä postauksessa. Sen lisäksi Pavillion on yks nähtävyys. Käveltiin kyllä sen ohi mut ei me sen tarkemmin menty kahtoon. Mulla oli jalat aivan tuhannen kipeet ku en ottanu ku korkkarit mukaan. Huono idea.

Photobucket 
Mulla meinas vähä sunnuntaina repiä hermoa ku tytöt tahto mäkkäriin ja sitä ei löytyny kunnolla ja en ollu juonu ollenkaan kofeiinia ja jalat tosiaan niin kipeet että köpötin ku vanha mummu:D Anteeks pitäs kyllä ehkä pyytää tytöiltä mun kärttysyyttä:D


Photobucket 
Brightonin reissu oli kyllä ihan superi ja iso kiitos tytöille siitä! Ens vuonna haluan lähtä käymään liverpoolissa, manchesterissa ja loch nessin rannalla. 

Photobucket 
Oon tänään nukkunu taas 3½ päikkärit ja pessy pyykkiä. Huomiseksi ja torstaiksi on luvattu lunta ja nyt alkaa vähä pelottaan et sitä tulee hitto niin paljon että lennot ja junat ja tubet perutaan. Ois aika kohtalon ivaa. Varsinki ku oma lento lähtee torstaina 20 vaille 7 illalla. Jos selviän suomeen saakka torstaina niin kaikki hyvin:D Laukutki on vielä painorajan rajoilla että ei vaan tuu mitään sakkoja niistä. Pitää varmaan vaan vähä vaihella tavaroita. Ku tiiän mun surkian tuurin, kohtalon ivaa. Niin ihan varmasti ku oon pakannu isoon laukkuun joululahjat niin se menee hukkaan ja katoaa lopullisesti jollon kaikki joululahjat menee. Joten taijan siirrellä niitä käsimatkakamoihin. 


Photobucket

Oon vaan niin surullinen et tuo karvakaulus meni hukkaan brightonin reissulla:( Ja ku kävin stratfordin primarkisa niin sitä ei myyty sielä. Jos jaksaisin niin voisin käyä huomena keskustasa kahtoon mut en taija vaivautua sinne saakka karvakauluksen vuoksi:D

Mari otti ekan kuvan ja Niina viimesen. Muut brightonin kuvat on mun kamerasta.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply