Subscribe & Follow

British museum

Kävin tosa joku aika sitte british museumisa. Sehän on ilmanen, ainaki mä vaan kävelin sinne sisään:D 


Sehän on semmonen saatanan suuri eikä sitä voi millään keretä kiertään  päiväsä. Itehän kyllästyin aika nopeesti koska en oo semmonen ihminen joka jaksais tuijottaa jotain vanhaa vaasia vartin putkeen. 


Sielä on tietenki eri osastoja joita voi kiertää (kahtoin ikkunasta ku kirjotan tätä, arvatkaa sataako täälä taas?) ja mä menin tyttöjen kans käymään vaan mummy osastolla. Muumioita ja sen semmosta. 


Jostain syystä mä en oikein usko et nuo on oikeita. Miten niitä muka riittäis joka maailman kolkkaan esiteltäväksi. Ja jos ne on vanhoja ja ”arvokkaita” niin miksi niitä piettäis ilmasessa museossa josa on joku yks vartija nurkasa tuolilla juomasa kahvia? 

Mä en kyllä ymmärrä taiteen ja museokamojen hinnotteluakaan, ei siinä. Kuka sanoo et ne maksaa miljoonia? Kuka niitten lähtöhinnan asettaa huutokaupoisa? Joku ruma tauluki saattaa maksaa monia tuhansia, minkä takia? Ei se kuollu taitelija siitä rahaa enää saa. Kusetusta sanon minä!:D Hei!Nuo värikkäät sulkakorvikset on new lookin clearencestä brumista. Punnan!


 Nyt alan keskittyyn pyykinpesuun ja sit voisin alkaa laittautuun iltaa varten. Lontoossa juhlitaan halloweenia pari kolme päivää ja tänään on perjantai joten sama pukeutua tänään baaria varten. Hohoo! (Todennäkösesti lähen 12 aikaan nukkuun)

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply