Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Victoria and Albert museon Fashion näyttely

Ihan ekaks haluan esitellä mun uudet popot!Ostin nää pari vkoa sitte jo mut ei oo tullu käytettyä sateitten, ylläri, takia. Kiiltonahkapopot!Ostin nää alunperin halloweenia varten (oon siis tosi rikas ku yhen tapahtuman takia ostan kengät,lol). No ei vaan, nää makso jonku £14 ja nää kiiltää niin kivasti et pakkohan niitä on käyttää. Kaikki kiiltävä on kivaa. Sen takia mulla on aika paljon paljettivaatteita:D Kaikki kylläki suomesa:<


Lauantaina tosiaan heräsin 9, wat. Lähin käymään Victoria and Albert museosa. Sielä aukas lauantaina aamulla hollywood costume näyttely. Elokuvapuvustuksia ja semmosta. Menin sinne joskus 11 aikaan niin lipunmyyjä sano et no can do. myydään 2 tunnin päähän lippuja. Wat. No okei, uus näyttely ja lontoo niin kaippa sitä voi ajatellakki et vähä jonoo. Mut en alkanu 2 tuntia oottaan.

Sielä oli semmonen ilmanen fashion näyttely jonka kiersin ihan mielelläni. Ajallisesti näytti niitä pukuja. Ja sit sielä oli myös ballgown näyttely eli näitä öö..juhlamekkoja? No semmosia isoja nättejä mekkoja:D Sinne menin kans. Se oli maksullinen mut en tiä sit et paljo makso:D Jaksa keskittyä tommosiin. Oisko ollu £10 paikkeilla.

Se ilmanen näyttelyki oli näkemisen arvonen. Tai miten sen arvon voi laskea ku se oli ilmanen? :D

Sielä oli niin hieno housupuku!Paljetteja! Ja tuo valkonen paitapuseroki tuola alla on niin hieno!Haluaisin tommosen jättiröyhelö paidan mut ei oo tullu vielä vastaan:( Tuo housupuku oli Coco Chanel.

Sit tietenki oli 60-70-luku ja tuli mieleen vaan nykyaikanen marimekko noista:DSielä mekko näyttelysä sit oli ihan hienojaki mekkoja. Sielä oli aika paljon semmosia nykyajan fashion mekkoja joita oikeesti ei kukaan pidä.Ja kuka tahtoo tämmöset kengät, aivan sama vaikka onki Pradan. Ja parashan oli ku koitin siinä ihastella kauniita vaatteita niin eniten vitutti ne ihmiset sielä. Tiättekö ku kahtelee näyttelyä semmosen pienen matkan päässä. Sillain et jos suoristaa käden niin saattaa koskettaa sitä lasia. Semmonen sopiva mitta siihen lasiin. Että muutkin näkee sen näyttelyn. Niin eiköhän sielä ollu taas niitä vitun mummoja ja amerikkalaisia jotka tuli siihen eteen. Siis ku mun ja sen lasin välisä on joku 40cm väliä niin ne ÄNKEE SIIHEN VÄLIIN. MITÄ VITTUA OIKEESTI?! Otin kuvanki tästä tilanteesta ku muijat nenä kiinni lasissa niin että ei varmasti kukaan muu nää mitään mitä esillä on.


Voi luoja et mulla napsahti lauantaina. Siis oikeesti. Oisin halunnu repiä nuo ämmät tukasta tuosta mun eestä et pysykää vittu vähä kauempana että muutki näkee mitä sielä on. Saatan kuulostaa tosi jäätävältä mut se oli joka saatanan näyttelykappaleen kohalla sama homma. Ja paras oli et ku otin noista kuvan niin mun luokse kipitti nainen joka sano et kuvaaminen on kielletty:D No hitto, oisivat kertoneet sen semmosilla isommilla kylteillä:D Meinasin sanoa et otin noista muijista kuvan jotka tukkii näyttelyn mut sanoin vaan sorge ja jatkoin matkaa koska otti ikenestä niin paljon.

Ja kaiken lisäksi mun puhelimen kameran linssissä on joku musta läikkä enkä oo saanu sitä pois vaikka oon repiny kaikki kuoret irti ja putsaillu sitä pientä linssiä:(

Oli kyllä melko perse päivä. Ja päivällä tarkotan koko viikkoa:D

Kävin esim perjantaina primarkissa pikaseen ostaan äitille joululahjan ja itelle polvisukat ja sieläki oli hirveet jonot ja tyypit töni ja ajatteli vaan omaa persettä. Illalla kävin syömäsä tyttöjen kans bella italiassa. Ruoka oli hyvää mut ne tarjoilijat oli jotenki törkeitä. Syötiin kaikesa rauhasa niin se tarjoilija kävi 5 kertaa meijän pöydäsä tarkistaan ollaanko jo syöty. Ja sit ne laitto tuulettimen meijän yläpuolella aivan kylmälle. Ihan niinku ne ois yrittäny karkottaa meijät nopeesti pois sieltä. Jätin hurjat 10pencee tippiä sille muijalle ja tytöt ei yhtään. Käytiin pubissa jossa tytöt ei juonu mitään, miksi me mentiin sinne? Ja mä join yhen. Miksi me oikeesti mentiin sinne? Tiättekö ku koko viikon ollu hermot aivan tuhannen kireellä ja ois vaan halunnu päästä vapaalle. Heittää aivot narikkaan ja unohtaa kaiken ja vaan bilettää niin se biletys oli tasan se että join sen yhen oluen.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply