Subscribe & Follow

Lävistyksistä

Tuli tuossa mieleen ku otin ranteeseen lävistyksen et voisin kertoo vähä missä mulla on ollu lävistyksiä ja miten monta:D Mulla oli nenäkoru ku olin 16. Meilläpäin ei käyty oikeilla lävistäjillä. Yks kultaseppä ampu korviksen sun nenään ja tadaa, nenälävistys 8,5euroa. En kyllä ottais enää siltä tyypiltä mitään:D Ei taija olla ees ihan laillista tehä nenälävistyksiä ampumalla.
Mähän otin ekan oikean lävärin vuonna (tätä pitää miettiä) 2005 ku olin 17. Olin toijalassa jossain ihme rantafestareille (?) ja sielä oli igorsin bussi. Olin halunnu jo tosi kauan ylähuuleen madonna lävistyksen ja ja mulla oli tasan 50e rahaa. Menin ihan mielisäni sinne bussiin ottaan sitä lävistystä niin mitäs vittua. Se tappi makso jonku 55e niin jouduin ottaan saatana ALAHUULEEN RENKAAN. Jäi oikeesti siitä parista eurosta kii etten saanu sitä läväriä minkä oikeesti halusin:D Se lävistäjä laitto mun huuleen semmosen ihan hirveen paksun ja ison renkaan. Se oli niin paksu ettei se menis ees korvaan. Kai se oli oikeesti joku levityskoru. Se huuli ei turvonnu eikä mitään. Vähä särki ekan päivän ja siinä se. Kunne mun pikkusisko kahto sitä huulta ja löi mua täysillä nyrkillä huuleen. Kiitti hei. Sen jälkeen mun alahuuli turpos nyrkin kokoseksi. Tiättekö kuinka hirveetä oli ku muu naama ja suu oli normaaleita ja sit alahuuli semmonen iso ja roikkuva?:DD

Sain kuitenki sen madonna lävistyksen marraskuusa samana vuonna pari kk ennen ku täytin 18 ku menin käymään turussa. Ku otin sen ja menin kotiin niin kesti viikko ennen ku se huomattiin. Sitä luultiin finniksi. Kröhömm..Lopulta ku se huomattiin niin ne pyys multa et jos ottaisin toisen pois etten olisi rautanaama. Joo, mulle huomautellaan muuten vieläki välistä et miksi laitan rautaa iholle. Otin sillon sit alahuulesta korun pois. Kerkeshän se oleen jonku 3kk:D

Kulmaan otin lävistyksen igorsin bussissa vuonna 2007 ankkarockissa missä kävin kahtoon cky:tä! 
Se onkin pitkäaikasin lävistys mikä mulla on:D Kaikki muut on kadonnu viimestään vuoden parin jälkeen.

Otin rintojen väliin korun umpitunnelissa tattoo weekendillä Torniossa vuonna 2009. 


Se ei parantunu millään. Ei sit millään. Se oli mulla n.2kk ja vuoti vieläki verta ja särki ihan vitusti koko ajan niin revin sen pois. Se lävistäjä laitto sen liian ylös ja iho siitä kohtaan oli ihan liian tiukkaa ja tiättekö ku ihon alla on ylimäärästä niin se pullistuu selvästi. Siltä se näytti. Ja se makso saatana 75euroo muistaakseni sillon. 

Vaihdossa otin blue bananassa kulmaan poikittain korun, tästä tiesin et blue bananassa ne osaa hommat ja sielä on halpaa sekä hyvät työntekijät. Muistaakseni maksoin tosta läväristä sillon £16. 

 Toisen kulmakorun sen ekan viereen otin ton vaihdon jälkeen muistaakseni. Mulla oli siihen aikaan eniten lävistyksiä naamassa yhtä aikaa. Kolme kulmakorua. Tuo poikittainen kulmakoru kuitenki tulehtu huhtikuussa ku olin ottanu sen tammikuussa. Olin pitäny pipoa päässä ja se pipo jotenki hinkkas ja aiheutti sen hiton tulehduksen mun kulmaan. Myös normi kulmaläväri alko kärsiin. Se kuivu se iho siitä pinnalta ja mietin et onko se sitä uloskasvamista ja revin sen irti sen takia. En käsitä sitä miksi jokku penikat (kyllä!) pitää lävistyksiä vaikka selvästi kasvaa ulos. EIkö ne tajua et siihen ihoon jää kolo eikä se palaudu siitä?

2011 otin syksyllä huuleen lävistyksen takas. Ihana musta piikkitappi. Se oli niin nätti. Kunnes sain randomisti suuhun tulehuksen joulukuussa ja se huulilävistyski tulehtu. Ihan tällee aika randomia:D 

Eli 2004 nenäkoru, 2005 alahuuleen koru,2005 ylähuuleen koru, 2006 kulmakoru, 2009 rintojen väliin,2010 kulmakoru poikittain, 2010 toinen kulmakoru, 2011 uudestaan alahuuleen, 2012 ranteeseen. 

Tiättekö vielä mitä. Haluaisin uudestaan kulmakoruja:D Tuohon toisen viereen. Niinku sillon aikanaan oli:D

Suomessa lävistykset maksaa ihan vitusti siihen nähen et ne tekee reiän sun ihoon ja laittaa jonku 3euron korun siihen. Mistä ne repii perkele sen 75euroo hinnaksi? Briteissä semmonen maksaa £27 joka on joku 30euroa. Suomessa moni lävistää ite naamansa ja paikkansa jota ei todellakaan kannata tehä. Varsinkaan kieleen ei kannata laittaa mitään ite. Mistä te tiedätte missä kohtaa menee joku hermo jonka avulla te maistatte? Oisko sit kiva ku pilaatte makuaistinne sen takia että haluatte laittaa kielikorun mut ei oo rahaa siihen

Mä en todennäkösesti tuu ottaan koskaan tatuointia. Tai ehkä yhen mut kahtotaan nyt. Koska mä kyllästyn helposti. Siihen nähen että mulla on ollu 9 lävistystä yhteensä ja tällä hetkellä vain 2 on enää jälellä.

Edit// Helpotin kommentointia poistamalla sen koodihomman ja laitoin että myös muut kuin bloggeriin kirjautuneet voi kommentoida. Tadaa, osasin!

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Nina 18/10/2012 at 10:02 PM

    Onpas sua piikitelty :P En ymmärrä miten joku lävistys voi maksaa 75 euroa!! Mun nenä- ja huulilävistykset makso 20-25 puntaa, mikä on musta jo aika kallista :D

    • Reply H 18/10/2012 at 11:17 PM

      Mulla on kauhee addiktio lävistyksiin:D Niin sä et oo ottanu lävistyksiä suomesa ollenkaan? sielä on jotain suomenlisää saakeli niissä hinnoissa:D nyt en enää ala ottaan kyllä suomesa lävistyksiä ku pyytää kulmakorustaki jonku 55euroo:D

    Leave a Reply