Subscribe & Follow

Munch

Koitin sivistää itseäni perjantaina käymällä tate modernissa kahtoon Munchin taidenäyttelyn. Tiiän siltä tauluja ennestään ja ootinki paria taulua mut se näyttely oli kyllä sinänsä vähä överi et se äijä oli ottanu omakuvia jonku 50kpl ja ne kaikki oli sielä esillä. Ja se oli ottanu ne just sillain et käsi suoraksi ja kuvataan. Millä tavalla se on taidetta ku tyyppi ottanu monta kuvaa omasta naamasta samalla kertaa? Mäki teen sitä:D:DJa loppuko siltä aiheet tauluihin ku se maalas weeping woman taulun 6 kertaa ja sit se oli tehny siitä jonku 5 kynäpiirrostaki ja patsaan. Oikeesti. En mä jaksanu kahtella samaa taulua koko aikaa. Ja sit ku se oli tehny monen taulun monta kertaa. Voin mäki piirtää samaa piirrosta monta kertaa mut ei se silti oo taidetta. Mikä tuosta tekee taidetta? Kyllähän se äijä osas maalata ei siinä, mut ois nyt tehny jotain fiksua? :D
Oon aivan varma et ne ihmiset jotka sielä näyttelyssä tunki taulun eteen tuijottaan sitä sentin päästä oli semmosia jotka vaan esittää et tajuaa taiteesta jotain. Jopa mä ymmärrän et jos tahtoo tutkia taulua niin se pitää tehä kauempaa et näkee kokonaisuuden eikä saatana sentin päästä. Mun seura sano just samaa että yrittää esittää jotain mitä ei oo. 


Ehkä mun pitäs jättää tommoset taidenäyttelyt väliin ja käyä vaan semmosissa mitä tajuan:D Jonotin Roomassa aikanaan kaverin kans kahtoon sitä kappelia josa se vincin jumala ja aadam teos on ja voi elämä se oli pettymys. Se oli monen metrin korkeudessa eikä sitä ees nähny kunnolla. Semmonen pieni juttu kappelin katosa jonne matkaa jonku 50m. Sitä jonotettiin saatana joku 3 tuntia:D Sen jälkeen en oo kauheesti lomilla käyny missään tommosissa paikoisa. Kuhan hengaan. 


Turha esittää jotain mitä ei oo ja mua ei kauheesti taide kiinnosta, varsinkaan tommonen maalaushomma. Banksyn työt on hienoja mut ei niistä kauheesti näyttelyä tehä:D Nää kuvat on otettu tate modernin parvekkeelta. Se on tosiaan vanha voimalaitos misä se nykyään on. Ja tuohon pihaan on joku aika sitte istutettu ihan saakelisti koivuja ja se oli mun mielestä paljon hienompaa ku ne taulut sielä sisällä. Tuhansia koivuja piha täynnä. 

Kiersin st paulsin katedraalin kauttaa tubelle. Hei mikä tää homma oikeesti britesä on että täälä on joka kadun kulmalla kirkko ja aina toinen toistaan isompi. Kyllä mua pappina ärsyttäis tuola on töissä ku se oli niin jättimäinen:D Olihan tuo kyllä aika vaikuttavan näkönen. 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Jenna 14/10/2012 at 2:54 PM

    Pitäs varmaan kans sivistää itseä ja käydä tuolla tate modernissa. Taitaa olla ainoa museo, jossa en oo vielä Lontoossa ollut :D Tai siis niistä ”kuuluisimmista”. :P

    • Reply H 14/10/2012 at 11:30 PM

      Tuo on mulla se ainoo missä oon käyny :D kaippa sitä voi käyä jossain muuallaki. Haluaisin mennä zoologyn museoon josa on eläinten luurankoja ja täytettyjä eläimiä:D Se oikeesti kiinnostaa:D

    Leave a Reply