Subscribe & Follow

Wings by Little mix

En nyt haluais sillee kauheesti valittaa näistä nellyn ”bloggaa” kuvista mut kamaan. Ne on niin pieniä ja sit ku ne isontaa nii ne menee mössöksi:( En oo tilannu yli kahteen kuukauteen nellystä mitään! Uus ennätys! Tai oikeastaan ainoo mitä oon tilanny niin ebaystä pari lapsuuden kirjaa sekä ne rakkauskengät, joita en oo muuten käyttäny vielä. Mut nyt oli pakko tilata paitapusero nellystä ku satuin tän näkeen:

Paitapuserot & kauluspaidat , Truth Top , Nelly Trend - NELLY.COM

Hintaa sillä oli joku 34e plus toimitus ja laskutus kulut 7e. Melko kallista kyllä tuo toimitus ja laskutus. No mulla oli nellyrahaa 8e niin sain ne sillä ja jopa euron halvemmalla ton paidan. Tilasin sen systan luo joten hope so sitte että se avaa sen paketin ja tarkistaa et onko se kiva. Jos se on ihan hirvee ja esim siinä on reikä niin sit se saa kyllä palauttaa sen. Huom, saa:D 

Sen lisäksi että tilasin ton ihanan paidan niin tilasi jotexilta paketin kans oulaisiin. Hupsista. Tilasin tulevaisuuden kotiin verhot ja semmoset ihanat lintuhäkki kynttilätelineet. Ja mummolle joululahjan. Toivottavasti se ei sit aukase sitä pakettia ku se hakee sen postista. 

Nii ja tajusin tossa että pakko alkaa heittää matkalaukkuun mun kuteita. Oon ostanu ihania vaatteita täältä ja en oo pitäny niistä tyyliin mitään, wtf. Ääliö Heli käyttää vaan suomesta tuotuja vaatteita. Joten pakko laittaa suomen vaatteet laukkuun niin kaappiin jää vaan lontoon vaatteita:D 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply