Subscribe & Follow

We’ll be coming back ft. Example by Calvin Harris

En jaksanu raahata persettäni rappusia alas että oisin kuvannu ne mun uudet kengät. Näätte ne sit joskus jos jaksan kuvata niitä päälläni:D Kuvaan nää ostokset nyt koska kuitenki joku näitä kysyis:D

Meni tosiaan hulppeat 43puntaa primarkkiin. Nyt ku aloin miettiin niin ois pitäny varmaan tarkistaa et on oikee hinta siinä kuitisa ettei taas käyny niinku sielä stratfordin primarkisa misä se jätkä laitto kahesti saman paidan kassaan. 

Ostin Lontoo aiheisia 20cmx20xm kokosia tauluja. £4 kolme taulua. Helpompaa ostaa tommonen paketti ku alkaa ite teettään omista kuvista tauluja. Tulis kuitenki superkalliiksi teettää omista kuvista ja mä en osaa kuvata muutenkaan niin sama ostaa valmiina.  Tulevaisuuden kotiin!

Sen lisäksi ostin itelle uudet legginssit. Ne oli vähä semmoset pakolliset ku oon ostanu vaan shortseja ja mekkoja niin ois hyvä olla jotain lämmikettä jaloillekki:D Ne makso £3 niinku samaten Katille ostetut sukkahousut. Sen lisäksi ostin itelle vetoketju koristeiset £3 sukkikset. Niin hienot! Pitää varmaan hamstrata tuolta primarkista kaikkia hienoja ja erilaisia sukkahousuja. Nuita vetoketjuja ja sit niitä sukkanauhawannabe sukkahousuja. 


Primarkissa on hirveesti nyt kaikkee niittijuttuja mitä jostain syystä rakastan hyvin paljon. En vaan kestä niitten paitojen printtejä. Jotain ihan hirveitä muijia niissä paidoisa tai jotain random kotkia. Nyt kuitenki löysin viiihdoin hienon paidan josa on liimattu niittejä olkapäihin ja keskellä on pääkallo kuvio. £7. Todennäkösesti käy niin että nuo niitit lähtee ekasa pesusa pois ku ne on liimattu. 

SEKÄ!Alesta! Primarkisa on aina ihme aleja niin tää löyty alerekistä. £8 vaan ihanasta kukkamekosta jossa on takaosa pitempi ku etuosa. Tässä yhistyy just kaikki hyvä!Kukkakuosi ja tuo helma. Just bra!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vihaan primarkissa niitä jonoja, oon kärsimätön, joten en ikinä kokeile sielä vaatteita ja otin nuo 38 kokoa ja mietin vaan tota mekkoa et mahtuukohan se mulle vaikka oon aika pieni yläruumiistani. Nuo paitapuserotki mitä oon sieltä ostanu on 36 tai 38 kokoa ja kummatki on vähä oudon tiukkoja. Kyllä ne menee mut tuntuu et isompi koko ois ollu istuvampi mut sit taas toisaalta primarkin koot menee ihan miten sattuu niin voi olla että tuo onki liian iso:D 

Nii ja ne bootsit makso £15. Ne on kyllä hyvät niin ne saatan ostaa myös konjakin värisenä ku nyt ostin mustana. 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Stina Lotta 30/09/2012 at 5:45 PM

  Toi biisi on ensinnäkin aivan ihana! Rakastan sitä todellakin! :) ja mä niin haluan sinne Lontooseen ku kattelen näitä sun päivityksiä

 • Reply H 30/09/2012 at 9:12 PM

  hihii:) tänne vaan kuule:D kuhan tuot mulle suomesta tuliaisia ;D

 • Reply Jenna 01/10/2012 at 1:31 PM

  Primarkin jonot on kyllä aina ihan törkeät :D Olin yksi lauantai Oxford streetin primarkissa ja jono sovituskoppiin oli melkein koko kaupan pituinen, kassalle ehkä puolet kaupasta :D Ei enää koskaan uusiksi..

  Kivoja juttuja oot kuitenkin löytänyt :>

 • Reply H 01/10/2012 at 8:47 PM

  joo, ne jonot on oikeesti aivan hirveitä sinne pukukoppeihin:D mut kannattaa käyä sielä uudes primarkisa joka on tuol tottenhamilla. sielä ei oo kauheesti porukkaa aamusin ku ei varmaan turistitkaan tiiä sen olemassa oloa vielä:D

 • Leave a Reply