Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Minä!

Mulla ei oo vieläkään kameraa muuten ku tuo pokkari ja sitä en ulos kehtaa viiä niin saatte tyytyä sisällä otettuihin kuviin, MINUSTA!

No okei, huomasin toissa päivänä että englannin luurisa on 8.1 megapikselin kamera ja sillä on hyvä ottaa kuvia, ainoo et mulla ei oo siihen usb johtoa ennen huomista niin turhaan mä sillä kuvaan ku en saa niitä kuvia koneelle. 

Tämä kuva havainnollistaa sen miten hyvin vaatteet puen päälle. Ainoa villatakkimainen paita mikä mulla on täällä, on tässäki kuvassa väärin päällä. Juopon nappeisa. Melkein osasin taas pukee päälle.  


Lähen käymään lauantaina birminghamissa. En jaksa kysellä ennää kettään mukkaan ku kaikki vaan mähöttää kuitenki kotonaan joten lähen yksin. Jossain vaiheesa meen käymään oxfordissa ja myös skotlannin reissu on mielessä ennen joulua. Ja haluaisin lähtee myös käymään pariisissa ku tosta paddingtonin asemalta lähtee eurostar juna sinne ja se ei puksuta ku 2½ tuntia pariisiin. Ihan hyvin vois tehä vkonloppu reissun. Vaikka yksin jos ei muut lähe mukhaan. 

Oon taas ihan superväsyny. Nukuin toissa yönä 8 tuntia, silti nukuin melkein 4 tunnin päikkärit ja vielä illalla menin nukkuun 11 aikaan. Viime yönä nukuin melkein 9 tuntia ja nyt väsyttää ja jos nukahan nyt niin varmaan nukun ainaki sen 3 tuntia. 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply