Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Skull,flower, lace

Laura, tää on sulle:D
Eiliset rakkausostokset. Primarkista:D

Ostin tämmösen jutun(?) että saisin semmosen korkeemman hommelin tukkaani niin tuo on jotenki liian korkee mun päähän. Näytän vähä vammalta ku laitan ton:D Tai sit en vaan osaa:<

Fiilistelin täsä äsken näitä kenkiä. Laitoin jalkaan ja makasin sängysä ja nostin jalat ylös ja ihastelin uusia balleriinojani:D Oon vamma.No on tuo huiviki kiva.  Ja sit pieni laukku josa on läpän alla vielä vetoketju. Oon niin neuroottinen laukkuni kanssa että oon ihan satavarma että joku työntää kätensä mun laukkuu ja varastaa mun rakkauspuhelimen sieltä:(


Ostin myös mun ekan kukkapaidan. Tuo on läpinäkyvä niin mietin että ku tossa alla olevasa pitsimekosa on musta alusmekko niin irrottaisin sen ku se roikkuu vaan kahesa lenkisä. Niin saisin samalla läpinäkyvän pitsimekon sekä alusmekon jota voin käyttää myös ton kukkapaidan kans koska se on melkein yhtä pitkä ku tuo pitsimekko. 

Tuo vyö tuli täsä mukana mut en kyllä tiiä kuinka iso mahasia naisia tääläpäin on ku tuon vyön reiät loppuu ja se jää kauheen isoksi. Ei edes mun turvonnut vatsa ylettyny siihen, oon taas syöny vähä outoja ruokia:D

Ihanaa ku kerron vatsavaivoistani:D:D


Keskustan primarkisa oli ihana villapaita. Se mun on pakko saada koska en löytäny sitä westfieldistä enkä leytonstonesta. No okeiokei!En ees kahtellu kunnolla koska ehin vaan mekkoa:D
Mut se neule on niin kiva!Se on semmonen pussimainen jossa lukee isolla edessä yes! ja toisessa tais lukee love! 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply