Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Leytonstone

Kävin hommien jälkeen stratfordissa westfieldin ostoskeskuksessa shoppailemassa. Tarkotuksena oli löytää kengät ja mekko ja laukku vaan sitä varten et jos kävis niin hyvä tuuri et joku lähtis baariin vkonloppuna mun kans. Tänään alkaa tosiaan stratfordisa paralympialaiset niin sitä porukkaa oli aika paljon sielä. Sielä ne urheilijat shoppaili primarkisa mun kans:D 

Vaikka primarkin korkkaritki sulatti mun sydämen niin kävin silti officessä kahtoon jeffrey campbellin kenkiä. Ne on aika pirun korkeet mut ne oli niin ihanat että on pakko käyä ostaa ne jossain vaiheesa:D Hintaa lita spikellä oli £145 eli joku 182e. Halvemmat ku suomesa mut en oo varma vielä siitä voinko ostaa ne ku ne oli tosiaan korkeet.

Justin Bieber hajuvesi! 


Sielä oli tosiaan aika perkeleesti porukkaa mitä pitemmälle mentiin päivää niin hermostuin, taas:D Ja lähin kotio päin. Leytonstonessa on primark myös joten pysähyin sielä ekaa kertaa. Olin mielissäni ku siinä pysähyin. Se oli niin ihana pikku keskus. Sielä oli muitaki kauppoja mut kävin vaan primarkissa ja kävelin vähäse ympäriinsä. Alko sataan. Suomessa ku on kylmä niin se iskee vaan pintapuolisesti mutta perkele ku täällä on kylmä niin se iskee luihin saakka ja alkaa särkeen joka paikkaa kylmän takia ja haluaa vaan äkkiä jonnekki sisälle. Kipitin siis aika nopeesti kylmästä tihkusateesta takas metrolle ja kotiin kuumaan suihkuun ja ihasteleen uusia vaatteitani:D Leytonstonen primark on ehkä 1/5 oxford streetin ja westfieldin primarkista ja en löytäny sieltä sitä mekkoa minkä löysin westfieldistä. Tai no, en löytäny sitä westfieldistäkään. Se oli randomisti laitettu vaan johonki tankoon ja en löytäny sitä oikeaa paikkaa missä ois ollu myös ne muut koot niin en sit ostanu ihanaa leopardimekkoa:( Hope so että löydän sen myöhemmin sieltä. Eli meen kahen viikon päästä sinne kunhan paralympialaisetki loppuu niin rauhottuu mestat. Kisat on myyty loppuun ja sinne myytiin tosiaan 2,5miljoonaa lippua. Semisti lössiä siis kaupungissa. 


Nyt alan ylläri kahtoon masterchef aussia. 

Moikka!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply