Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Look to the right

Varotan täsä nyt et tää on tämmönen random postaus.
No siis ensinnäki, täälä on vkonloppuna ollu kesän pahimmat helteet ja siltä kyllä tuntuki ku mittari näytti lauantaina tosiaan +30 (mistä taisin jo valittaa) mutta ku se jatku sunnuntain ja sit yhtäkkiä viileni 23-asteeseen tälle päivää niin kylmähän mulle tuli. Oon vähä hankala ihminen ku en osaa päättää haluanko helteet vaan semmoset normilämmöt mitä suomesaki on:D Kävin sunnuntaina vähä kävelyllä. Vähä huono idea semmosessa painostavassa helteessä. Jaksoin kävellä ehkä jonku kilsan ja jouduin kääntyyn takas ku tuli vaan huono olo. Siinä välisä kerkesin jäämään melkein auton alle. Se oli ihan vitun lähellä muuten:D Nyt muistan VARMASTI kahtoa eka oikealle ja sit vasta vasemmalle. Anteeks myös sille kiinalaiselle vanhalle naiselle joka siinä kuskin vieresä istu. Anteeks jos aiheutin sydänkohtauksen, ilmees kerto kyllä aika paljon kuinka paljon säikähit. Se varmaan säikähti enemmän ku mä. Kahtoin meinaan tosiaan sinne vasemmalle mitä on opetettu täsä mulle 24-vuotta, eka vasen ja sit oikee. No astuin tielle niin jaa, oikeelta tuleeki auto varmaan hitto satasta:D Semmonen perus tilanne taas mulle. 

Vaikka tänään oliki vähä vilposempi niin otin silti aurinkoo iltapäivästä ja nyt kirvelee kättä. Voi Heli ku et koskaan opi:D 

Ja sit mulle tänään sanottiin että ku oon tullu uuteen maahan niin pitäähän sun täällä kokeilla uusia ruokia että en saa kuulemma olla niinku lapset jotka kahtoo jotain ruokaa ja sanoo ettei tykkää jos ei oo ees maistanu. Tää juttu tuli siitä ku mulle tarjottiin scottish eggiä.  Kannattaa kahtoo toi linkki niin ymmärrätte miksi vähä epäilytti syödä sitä:D Ruskee nyrkin kokonen pallo. Ei nyt ihan heti ekana tuu mieleen tommosta syyä. Mut se oliki oikeastaan vaan lihapulla jonka sisällä kokonainen kananmuna. No joo, tuoki kyllä kuulostaa vähä ällöttävältä:DJa sen oudon lihapulla munan lisäksi maistoin ekaa kertaa karhunvatukoita. Ei nuo nyt niin hyviä ollu. Mut tuo pullamuna oli ihan hyvää:D Vaikka en syökkään kananmunan keltuaista mut en kehannu enää sen ”älä ole ku lapsi” jaarittelun jälkeen sanoa että en syö keltuaista:D En myöskään muuten syö kalapuikkoja ja niitä oli eilen ruokana mut onneks ne sain vältettyä:D Nii ja tosiaan, mun ruokailutottumuksista kommentoitiin jo että et siis tykkää ollenkaan terveellisistä asioista? Ku en syö hedelmiä ja syön vaan vaaleeta leipää:D

En voittanu lotossa:<

Ei muuta, Moikka!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply