Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Southbank

Kävin tänään southbankisa. Sielä hengailin 8 tuntia. Yh, oli +30 lämmintä ja siltä kyllä tuntuki. Vähä tuntuu siltä et olkapäät palo. 

Southbankisa oli tosiaan Festivals of the world ja kiersin yhen pienen näyttelyn. Näyttelyn lopusa oli maze, eikö se oo joku niinku sokkelo? No se oli kuitenki tehty kirjoista ja se oli tarkotettu vähä niinku lapsille. 

Söin ehkä maailman isoimman burriton. Se oli yhtä iso ku mun reisi ja jaksoin jopa puolet siitä syyä. Nautin myös yhen siiterin, olin pahis! Teatterin alueella oli semmonen lapsille ja perheille tarkotettu talonrakennus. Jokanen sai tommosen minitalon ja numeron mihin se piti laittaa ku oli rakentanu ja värittäny sen mieleiseksi. Ja siitä tuli sit lopulta Lontoon alue.  


Oon ihan mielisäni nyt kaikesta. Pääsen paralympialaisiin kahtoon Tähden pyörätuolikelausta ja sen lisäksi saan mennä perheen kausikortilla nykytaiteen museoon josa on tällä hetkellä munchin näyttely jonka meinasin mennä sit kahtoon täsä ku koulut alkaa niin on rauhallisempaa kylilläki:D Jos sitä kävis sit myös keskustan kaupoisa ku ei tänään(kään) jaksanu sinne lähteä. No ne ois kyllä ollu varmaan aika tukosa ku lauantai ja noin hot ilma. 


Näitä hiton olympiaukkelipatsaita oli joka kadun kulmasa ja jokanen oli erilainen. Jostain syystä melkein jokaseen oli kirjotettu tuohon silmään että bent cousin rule!  

Jostain luin et jos näkee et tuo silta nousee niin se tietää onnea loppuelämäksi. Kai se meni jotenki noin? :D Mut nyt ku sain siitä kuvanki niin eikö se sit meinaa tuplaonnea? :D Nyt alan kahtoon julkkisbbtä ja sit meen nukkuun. Hirvee päänsärky enkä jaksa tähänkään yhtään keskittyä. Huomena ottais vaan rennosti. Tälle päivälle luvattiin +28 ja oli +30. Huomiseksi on luvattu +30 niin onko sillon +32?:D En oo ihan varma haluanko lähteä huoneestani ulos ku on niin kuuma. Iho ärty jo tänään naamasta ja olkapäistä vaikka olin varjossa suurimman osan päivästä. Haluaisin mennä shoppaileen sinne primarkkiin ja topshoppiin ja nextiin ja river islandiin jajaja..Mut oottelen syyskuun alkuun niin sit voi. Tällä viikolla en saanu ketään mukaan baariin niin jos sitä sit ens viikolla lähtis bilettään. Osaan ehkä kulkee vähä paremmin metroillaki sit:D Yöbusseihin en ala ees meneen. Ootan mieluummin metroa ku alan sekoileen niitten bussien kans. 

Tänään ku istuin terdellä ja join tuota ylempänä olevaa punasta coctailia (Vadelma ja inkivääri) niin tuli niin mahtava fiilis. Siinä mä istuin Lontoon keskustassa terdellä ja tiesin että en lähtis ainakaan vuoteen pois Lontoosta. Tai siis suomesa meen jouluna käymään, mut pointti nyt on et oon happy et lähin tänne. Hohoo!

Moikka!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply